Erg goede service en mooie kaartjes

Smeerkaartjes besteld met logo door mijn eigen fout de eerste keer de helft mis geprint en er ontbrak iets op het kaartje. Na contact opnemen met het bedrijf zijn er tegen betaling van de verzendkosten nieuwe opgestuurd en heeft het bedrijf de fouten voor mij aan gepast, echt top service! Ik raad het aan

Makkelijke site, snelle service. Super blij met mijn bestelling

Zeer netjes en snel geleverd

Zeer prettig

Goed en snel!

Ondanks dat het alweer een poos geleden was dat ik een order had geplaatst, was binnen 2 minuten de vervolgorder geregeld. Twee dagen later was de order geleverd.

Top service ook goed voor de portemonee

Netjes bonboekjes snel geleverd

Zeer behulpzaam

Goede kwaliteit bonnenboekjes!

Goede kwaliteit bonnenboekjes!

snel en netjes geleverd

nejes en supper snel geleverd en snel reactie op een vraag via de mail top.

Snel reageren en goed ontwerp

Het reageren ging snel en het ontwerp was goed en ook snel. Erg tevreden

Goede kwaliteit en betaalbaar en snel

Fijn zaken te hebben gedaan.

Goede en snelle levering

Al enkele jaren bestel ik het genodigde drukwerk, goede kwaliteit en goede prijzen.

netjes en correct geholpen

keurig geleverd zoals besproken

Snelle service en goede kwaliteit

Na 2 jaar nog altijd mijn eigen ontwerp in bestand. Voor de zekerheid een proef via mail gevraagd. Snelle reactie en daarna alles snel in huis. Goede kwaliteit en perfect ingepakt. Heel tevreden dus.

hele goede service

samen overleg gehad wat resulteerde in perfecte bonnenboekjes

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Je kunt met de voorbeelden snel een drukproef maken met toevoeging van persoonlijke gegevens. Je hebt snel een prijsopgave en bestellen is eenvoudig. De levering is goed en snel verlopen.

Nog niks ontvangen

Kan nog niks doorsturen heb mijn product nog niet ontvangen

Mooi product

Gemakkelijk samen te stellen, mooi product en snel geleverd

goede kwaliteit en snel geleverd

Dit was precies wat ik nodig had. Het was makkelijk te bestellen en werd snel geleverd. Het resultaat ziet er precies uit zoals ik had verwacht en het is heel fijn dat er anti-doordrukblaadjes bij zaten.

Ze hebben ons super voort geholpen! Want had iets vergeten door te sturen en dat hebben ze voor mij fantastisch opgelost!

erg tevreden met wat we gekregen hebben

snelle service, goede producten.

Meesterwerk

Prima bedrijf

Drukwerk besteld. Goed telefonisch contact. Geen vervelende nieuwsbrieven of emails

Supper

Supersnelle service