Altijd snel en goed geleverd

Altijd snel en goed geleverd

Heel tevreden

We hadden al eerder bij Lynxdigiprint besteld en dat was goed bevallen . Makkelijk online, goede informatie via emails en levering. Top.

Goed product, snelle levering

Ik bestelde doordruk boekjes voor de retouren te noteren die binnenkomen in onze winkels. Fijn dat dit helemaal custom kan. Snelle levering, producten helemaal in orde.

Goede en snelle service

Ze belde me nog even na over de kleuters

top kwaliteit en snel geregeld

top kwaliteit en snel geregeld

Voor het eerst hier besteld. Netjes geholpen. Zelfs twee maal een proef druk ontvangen na nogmaals een wijziging. Snelle service en de bonnen zien er heel netjes uit. Er gaat zeker nog een volgende bestelling volgen.

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Smeerkaartjes eenvoudig te bestellen met eigen logo. Vlotte levering!!

snelle en super goede service!!!!

Gewoon heel goed en snel !!!!

gewoon fantastisch

Het is niet de eerste keer dat ik bij jullie bestel. De service en de efficiëntie is geweldig, daarom kom ik ook steeds bij jullie terug.

Super nette bonboekjes

Voldoen al alle eisen en zeer snel geleverd, Toppie!

Super geholpen met de bestelling en snel geleverd

Super geholpen met de bestelling en snel geleverd

Boekje prima, aflevering een ramp

Het bonnenboekje werd snel verstuurt maar in de communicatie met de pakketbezorger ging het mis. Het huisnummer was gewijzigd in 0.7. Dat kon dus niet worden afgeleverd. Ik zag het al voor de bezorging maar een mailtje hielp niet en in het bericht stond geen andere mogelijkheid om contact te krijgen. Hoewel je een telefoonnummer op moet geven wordt er ook niet gebeld. Via de track&trace lijkt het mogelijk het huisnummer aan te passen maar dat werkt ook niet, 's avonds krijg je een bericht dat het niet kan worden afgeleverd met wel een telefoonnummer. Als je dat belt kan het huisnummer worden aangepast maar dat komt dan op een dag die je niet past. Als ontvanger kan je niet het afleveradres laten veranderen. Uiteindelijk maar opgehaald.

Doet wat het beloofd

Heel erg goed

...

top service

Juist zoals ik gevraagd heb

Goed geholpen!

Goed geholpen om oliesmeerkaartjes voor ons garagebedrijf te bestellen, er moest het e.e.a. worden aangepast en in overleg is dit heel goed gegaan, de oliesmeerkaartjes zijn precies naar wens!

top en snel geregeld

simpel zelf je boekje samenstellen en snel geleverd voor een goede prijs!

Totaal niets negatiefs

Echt super niets negatiefs te melden.

Een aanrader

Vlotte en overzichtelijk site, heel simpel om naamkaartjes te maken. Correcte afhandeling en levering. Een aanrader.

Besteld en 2 dagen later binnen.

Toen ik de eerste keer bestelde wist ik niet dat deze drukker zo snel werkte. Met bij bestellen is er een link naar de voorgaande bestelling. Dus super gemakkelijk.

Mooi aanbod. Communicatie niet altijd duidelijk. Prijs is aan de hoge kant.

Snel en goed geregeld.

Snel geleverd en voldeed aan de verwachtingen

Snel conform de opdracht gemaakt top.

Super service!

Ten eerste, de website is overzichtelijk en toegankelijk. De mogelijkheden zijn divers en goed. De informatie (over proefdruk bijvoorbeeld) is goed. De kwaliteit is goed. En de prijs ook!

Fantastisch layout komt perfect overeen met mijn wensen

Leuke ervaring

de Fazant 85