Goede kwaliteit, snelle levering

Voor gepersonaliseerde doordruk boekjes/ formulieren leveren ze het juiste product, met de juiste kwaliteit en wordt snel geleverd.

degelijk

snel

goede kwaliteit en veel keuze

Op de site duidelijk meerdere opzetjes waar je uit kan kiesen. Eigen aanvulling erbij en makkelijk te bestellen.

Prima en correct

Prima, correcte en snelle service

Zeer prettig!

Bestelling snel onyvangen

Snel en goede service

Ik had een foutje zitten in mijn ontwerp, ze hebben contact met me opgenomen en aangepast. Daar ben ik heel blij mee. Nog steeds een top bedrijf. Ik blijf hier bestellen.

LYNXDIGIPRINT NETJES EN SNEL

Lynxdigiprint heeft een makkelijk bestelproces en de producten werden snel geleverd en zagen er netjes uit.

Doorsmeer kaartjes besteld. Netjes op tijd ontvangen, mooi verpakt. Zelf kunnen ontwerpen en in klein aantal kunnen bestellen. Had ze alleen iets dikker gewild/verwacht. Mar valt niet tegen

Snel en correct

Goede kwaliteit materiaal en lekker snel afgeleverd.

Goed en snel

Snel en goed

Snelle bediening en alles in orde

Goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Perfect verlopen

Bestelling geplaatst en correct afgeleverd

Alles goed geregeld

Zoals altijd heel goed

Heel goed dus een aanrader

Snelle top produkt!

Alles naar wens en zeer snelle en profesionele afwerking in een voordelige prijs! Echt een aanrader!

Gewoon oke

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Doen wat ze beloven, en werken op tijd. Ook erg vriendelijke medewerkers.

Goede service en snelle afhandeling.

Alles is te regelen. Vooral vriendelijke personeel en snelle afhandeling. Makkelijk gezegd een top bedrijf.

Superfijne service en snelle levering. Al meerdere keren besteld.

zeer goede ervaring

goede service en kwaliteit

Absolute aanrader

Goede communicatie, aanpassingen in het ontwerp op de juiste manier verwerkt en snelle levering.

Supersnel en goede kwaliteit

Bonnenboekjes besteld, op dinsdag besteld en vrijdag al binnen. Mooie kwaliteit. Deze bonnenboekjes drukken ook echt goed door, beter waar ik ze voorheen bestelde. In één woord TOP!

de Fazant 85

7609BT Almelo