Alles is altijd keurig in orde

Wat ik fijn vind, is dat ze met je mee denken. Als er iets niet klopt nemen ze contact met je op. Om het door te spreken. Alles is altijd goed verzorgd.

Top! Zelfs bij bijzonder kleine order

Wij zijn een beginnend uitzendbureau, derhalve een order geplaatst van slechts 8 bonnenboekjes. Logo bleek niet scherp genoeg (dit was op het scherm niet goed zichtbaar) Nadat ze geprobeerd hadden zelf de resolutie iets te verhogen kregen we een telefoontje met het verzoek een logo te sturen van een hogere kwaliteit. Ondanks dat ze niet verplicht waren dit te doen volgens de voorwaarden van de online shop, heeft dit geleid tot een beter eindresultaat. (ondanks de lage oplage van deze bestelling) kortom, top service, zelfs voor kleine klanten, en zeker een basis voor samenwerking in de toekomst!

Bedankt voor het meedenken!

Keer op keer geweldige service. Niet zomaar klakkeloos printen en klaar. Ik waardeer het enorm dat jullie meedenken om zo tot het mooiste resultaat te komen. Nooit meer ergens anders.

Snelle en goede service

Het nabestellen word zo makkelijk mogelijk gemaakt en de bestelde bonnenboeken zijn van goede kwaliteit en snel afgeleverd

Prijs/kwalitet goed 👍🏻

Top geholpen, de service is uitstekend!

Top service!

Snelle service en altijd top gemaakt

prima niets te klagen

proef bestelling gedaan prima bevallen netjes op tijd goede kwaliteit top

heel snel ontvangen

ik had verwacht dat het langer zou duren wanneer je een eigen ontwerp zou doen. was binnen 3 dagen binnen, super!

Steeds zeer tevreden bij elke bestelling

Snel en correct. Zeer tevreden!!

Prima service en snelle levering

De bonnenboeken waren eenvoudig zelf samen te stellen. Helaas zijn de stippellijntjes in de afdruk niet meegekomen, maar het lukt ook zonder. Na indienen van de aanvraag werd mijn vraag per mail direct afdoende beantwoord.

Precies wat wij wilde

Ze hebben ons eerst goed geholpen via de mail en daarna snel geprint en verstuurd en het was precies wat we wilde hebben. En prijs was ook prima.

Prima makkelijke site , snelle service

Prima snelle en duidelijke afhandeling

Goede service en snel bezorgd

Als je het bonnenboekje klaar hebt is word deze snel en netjes geleverd. Alleen is de ontwerp pagina niet zo smartphone/tablet vriendelijk en ik heb iedere keer gedoe met inloggen 😅 vandaar de 7

Duidelijk, transparant en snelle service

Snelle opvolging!

uitstekend, goed bedrijf

Goed bedrijf die mee denkt en snel een passende oplossing weet te vinden.

Snel en goed

Snel en goed

Topservice!

Op zondag avond besteld en dinsdagochtend ontvangen. Topservice en kwaliteit!

Mooi product en snelle levering

Snelle levering. Logo staat er heel duidelijk op evenals de andere gegevens. Zeer tevreden!

Goed!

1 Aandachtspunt, graag zou ik de factuur niet bij de zending willen hebben maar per mail en ik zou graag willen dat de zending zonder sticker van Lynx Digiprint wordt geleverd. Zodat ik de zending ook rechtstreeks naar m'n klanten kan sturen.

Prima werk, snelle levering

Snelle en vlotte nabestelling

Het is de tweede keer dat ik dezelfde werkbonnen met logo bestel, fluitje van een cent en zeer snel geleverd.

Tegen een goede prijs en kwaliteit

Snelle levering en kwalitatief goed drukwerk.

de Fazant 85

7609BT Almelo