Pluspunten
Goede Service en snelle levering
Pluspunten
Afgeleverde product is naar wens en zoals beschreven
Pluspunten
Snel Goedkoop Service
Pluspunten
Top service Snelle levering
Pluspunten
Top bedrijf! prima product , snelle levering!
Pluspunten
Tot grote schrik bleek plaatsnaam niet op visitekaartje te staan. Mijn fout? Nee "nieuw systeem" en dus meteen een niewe zending. Prima!!
VerbeterpuntenBij zelfmaken van visitekaartje blijkt de rechtermuisknop van "plakken" bij mij niet te werken. Telefoontje: gebruik ctrl-V. Ja die doet het wel. Dus verbeterpuntje: die rechter muis-plak-knop...
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Vakkundige en snelle levering
Pluspunten
makkelijke te maken, was op 1 2 3 gemaakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Netjes en snel geleverd.
VerbeterpuntenEen kartonnen kaft om de bonboekjes zou fijn zijn.
Pluspunten
Pluspunten
goed geholpen na een fout van mijzelf
Verbeterpunteniban nummer na kijken of er het precieze aantal getallen en cijfers staan. en bij twijfel even contacten