Pluspunten
Alles is naar wens verlopen
Pluspunten
Eerste keer met jullie bedrijf gewerkt, persoonlijke toenadering is zeer positief. Jammer dat jullie geen kleding ed doen.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, levering super snel en mooi aangepast na eigen fout! Top service dus!
VerbeterpuntenGeen alles was prima geregeld.
geen ga zo door
Pluspunten
Snel duidelijk en goede communicatie.
VerbeterpuntenNiets veranderen gewoon zo doorgaan top.
Pluspunten
Levering was tiptop
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed/snel
Pluspunten
super bedrijf en niet duur helemaal tevreden
Pluspunten
Super goed behandeld, en zeer snelle levering!
Pluspunten
Perfecte en goede service met een mooi resultaat!
Snelheid leveren, met name de pakketbezorger. Vorige week te horen gekregen dat alles met post meeging en 21 sept bezorgt zou worden, vandaag 24 sept pas binnengekregen.
Pluspunten
Prima service van dit bedrijf. Facturen van vorig jaar even laten bijpassen. Even telefonisch contact opgenomen, direct een voorbeeld in de mail. Bestelling 2 dagen later in de bus. Top
Pluspunten
Snelle reactie en verbe****** op aangeleverde stukken
VerbeterpuntenIets later het beoordelingsformulier sturen.... We hebben de artikelen nog niet binnen en kan het dus nog niet beoordelen... Als het mij aangaat wil ik het formulier wel invullen op het moment dat ik het krijg, maar ik denk niet dat ik de moeite zal nemen om het weer op te zoeken, nadat de artikelen zijn geleverd.
Pluspunten
Goed overleg, deskundig advies en snelle levering