Pluspunten
SUPER KEURIG DRUKWERK...... GA ZO DOOR
Pluspunten
Hele mooie en snelle communicatie en geweldig goed programma om bonnetjes te maken. Ook dank voor het verder oppakken toen de order niet goed door mij was doorgevoerd. Ik maakte voor de eerste keer gebruik van jullie website! Onwijs tevreden. Super bedankt!
VerbeterpuntenWeinig aan te merken. Mogelijk als de prijs nog scherper kan zou het geweldig zijn maar jullie hebben zeker hele goede kwaliteit geleverd dus niets te klagen. Dank!
Pluspunten
Snelle levering! Communicatie is goed via email.
Pluspunten
Zeer meedenkend
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Wij bestellen hier altijd onze bonnenboekjes. Die gemakkelijk te ontwerpen zijn met de online configurator. De boekjes worden altijd vlot geleverd en zijn van goede kwaliteit. Super!
Pluspunten
Snelle levering. Prijs kwaliteit erg goed. Snelle reactie op vragen via contactformulier
Pluspunten
Snel en makkelijk bestellen en snelle levering
Pluspunten
Wat miste bij de 1e levering werd meteen nagestuurd.
Pluspunten
Zoals voorgaande keren top geregeld! en supersnel!
Pluspunten
Snelle levering, zeer goede kwaliteit, goede communicatie mbt. afspraken met de klant Top !
Pluspunten
Snelle levering en scherpe prijs
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Fantastiche service. Vragen worden snel beantwoord en LynxDigiprint denkt met je mee!