Pluspunten
Fijn dat je voorbeeld product kan bekijken.
Pluspunten
Razendsnel geleverd, eerder dan afgesproken. Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenVerpakkingsmateriaal van pakketje mag sterker; dit was gescheurd toen pakket afgeleverd werd, waardoor de inhoud beschadigd was.
Pluspunten
Eenvoudige bestelwijze en betalingsmogelijkheden, keuze en eigen logo toepassing.
Pluspunten
Speelt in op de wensen van de klant. Zo kon na persoonlijk contact het product eerder geleverd worden dan aanvankelijk het geval zou zijn.
Pluspunten
Verhouding prijs kwaliteit vind ik goed. Je hebt zelf de keuze hoeveel je wilt betalen en de kwaliteit is er dan ook naar
VerbeterpuntenWellicht een andere bezorgdienst aanbesteden. Ik heb nog nooit een pakketje van GLS op tijd of aan de deur ontvangen. Frustraties over de bezorgdienst kunnen weerslag hebben op de beoordeling van uw diensten
Pluspunten
Uitstekende service, de online ontwerper van lynxdigiprint werkt zeer goes.
VerbeterpuntenNiet zo zeer een verbeterpunt voor her bedrijf maar: ik ging er van uit dat de bonnenboekjes een anti doordruk kartonnetje er bij had zitten. Dit zou leuk geweest zijn. Ik Ben toch van plan om het a6 leren mapje na te bestellen, en daar zat dit wel bij las ik. Verder is dit dus eigenlijk gewoon een verbeterpunt bedenken omdat ik verder niks weet. Gewoon dikke prima dus. Toevoeging: krijg nu net een mailtje dat de anti doordruk kartonnetjes opgestuurd worden, ongelofelijk klantvriendelijk dit. Had absoluut niet gevoegen.
Beste Martijn, Normaal moeten er antidoordruk kartonnetjes meegeleverd zijn, sorry dat ze er niet bij zitten. wij zullen u zo spoedig mogelijk een paar antidoordruk kartonnetjes na sturen. Met vriendelijk groet, Team lynxdigiprint.nl
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenNiet meer met GLS post versturen . Wordt steeds verkeerd geleverd.
Pluspunten
Altijd binnen no time mijn bestelling binnen. Zelfs wanneer ik te laat ben met bestellen zorgt LYNX alsnog dat ik alles op tijd binnen heb, TOP! Kwaliteit ook altijd perfect!
Pluspunten
Zeer tevreden, top bedrijf
Pluspunten
Snelle en nette levering goede en duidelijke uitleg.
Pluspunten
Een bedrijf waar je afspraken mee kunt maken. Top!
VerbeterpuntenGeen. Van zo door