Pluspunten
Op tijd bezorgd Netjes afgeleverd Ben er blij mee
Pluspunten
Goede en prettige communicatie.
VerbeterpuntenHet zijn goede kopieën. Maar geen drukkwaliteit. Wij willen briefpapier laten drukken en vragen ons af , of dat van de zelfde kwaliteit is. Dan moeten we een ander bedrijf zoeken.
Pluspunten
snel en keurig geregeld
Pluspunten
Goede communicatie en klantvriendelijk
VerbeterpuntenAls iets opvalt aan het ontwerp bij proef, zelf de klant daarop wijzen.
Pluspunten
Altijd goed geholpen
Pluspunten
heel fijn dat ze met je meedenken !
Pluspunten
razend snel, prima kwaliteit, vakwerk
Pluspunten
Vriendelijke en behulpzame mensen.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, en zal zeker nog bestellingen plaatsen
Pluspunten
Fijn bedrijf met goede service,fijne website waar je zelf kunt ontwerpen.
Pluspunten
goeie response over vragen proefdruk en tevens goede kwaliteit geleverd en ziet er net zo uit als proefdruk
Verbeterpuntenik zou het zo niet weten
Pluspunten
Snelle en vriendelijke service. Product ziet er keurig uit.
VerbeterpuntenMisschien een blanco Excel/Word/etc. per formaat aan keuzelijst toevoegen als men een eigen ontwerp wil gebruiken? En een pdf/jpg voorbeeld om thuis uit te printen om een 'proefdruk' van een eigen ontwerp te zien (er mag best wel iets op staan in de trant van 'proefdruk' om te voorkomen dat het als écht gebruikt gaat worden)? Nu moest ik dat via de mail opvragen, wat keurig geregeld werd, maar het is wel weer een extra actie voor Lynxdigiprint.nl