Beetje vreemd dat we nu pas een uitnodiging via de mail krijgen....het betreffende product is maanden geleden al geleverd!
Pluspunten
Mooi snel en goed. En duidelijke site.
Pluspunten
fijne snelle levering
Verbeterpunteniets duidelijk mogen zijn met gekleurde voorkant van de werkbonnen , nu is ons logo ook zwart/wit ..
Pluspunten
Snelle levering tegen een schappelijke prijs. Onverwachts in kleur geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en heldere communicatie.
VerbeterpuntenDe kleurkeuze kan beter, zodat er meer tinten van een kleur mogelijk zijn.
Pluspunten
Denken mee had een werkbon meegestuurd daar was de belijning niet helemaal zuiver van kreeg netjes een telefoontje en Mail met veranderingen Geheel kosteloos aangepast helemaal TOP
Pluspunten
Pluspunten
goed, snel, netjes, vriendelijk en goed product!
Pluspunten
Goede service ik had een vraag toen ik mij. Bestelling had gedaan en meteen werd er opgemerkt dat de upload niet van genoeg goede kwaliteit was, kon mailen en hun zouden het aanpassen, top!! Ik bestel binnenkort weer.
VerbeterpuntenGeen
bestelformulier ging , van A5 ongemerkt naar A6 waardoor de bestelling mis ging.
Pluspunten
Denken mee met de opdrachtgever/klant.
VerbeterpuntenZijn er niet volgens mijn.
Pluspunten
Alles was positief, ik werd erop geatendeerd dat het logo niet goed genoeg was. Aangepast en toen is er heel snel prachtig drukwerk geleverd.