Pluspunten
snelle levering, gebruik van goed materiaal
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer creatief en effectief!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ze denken met je mee met het perfectioneren van het uiteindelijke product.
VerbeterpuntenIk heb kwitantie blokjes besteld maar vind het papier wel heel erg dik. Dit zou wat mij betreft minder dik mogen, dit is makkelijker in gebruik.
Bedankt voor de beoordeling. Wij hebben bewust gekozen voor 90 grams papier (staat ook aangeven), zodat de vellen kwalitatief beter blijven. Fijn dat u de communicatie en de service van ons waardeert. Het LynxDigiprint Team
Pluspunten
Klantvriendelijk goed advies
VerbeterpuntenGeen
De visitekaartjes zijn niet zo mooi zoals ze op de website word weergeven. Ik heb ze dan ook gewoon weggegooid. Het was zonde van mijn geld
Bedankt voor de beoordeling, Helaas is er wat misgegaan met de bestelling. Het logo is aangeleverd in RGB en worden hier omgezet naar CMYK. Hierdoor kan een licht kleurverschil optreden. Het is dan handig om een drukproef aan te vragen. U zag in het voorbeeld pdf een zwarte kader en dacht dat deze werd mee gedrukt. Zoals daarboven is beschreven, is dat de snijrand. Fijn dat u de bonnenboekjes wel mooi vind en dat u aangaf in de toekomst bij ons blijft bestellen. Het LynxDigiprint Team
Pluspunten
Het is makkelijk en gaat snel
Verbeterpuntenik vind prijs kwaliteit goed. Ik bestel volgende keer weer bij LYNXdigiprint
Pluspunten
Ik kreeg de indruk van een klein bedrijf, betrokken en vriendelijk personeel.
Pluspunten
helemaal top snel en goed werk geleverd.
Verbeterpuntengeen ga zo door.
Pluspunten
Snelle afhandeling en goed contact. Alle verbeteringen die na de proefdruk werden doorgegeven werden onmiddellijk en correct uitgevoerd.
Pluspunten
Duidelijk en goed
VerbeterpuntenKan sneller leveren.
Pluspunten
Prettig om online product te kunnen maken
VerbeterpuntenOnline 'drukproef' wijkt toch wel af van origineel. Toegevoegde tekst leek op in drukproef redelijk dik gedrukt, origineel blijkt helemaal niet dik gedrukt.
Pluspunten
Toen mijn eigen ontwerp wel erg klein uitviel, hebben ze vooraf met mij contact opgenomen om te overleggen. Er werd goed meegedacht naar een oplossing.
Pluspunten
professioneel bij een foutdruk direct actie
Pluspunten
Uitstekende communicatie en een zeer verzorgde aflevering.