Pluspunten
Pluspunten
Snelle afhandeling van berichten. Duidelijke communicatie. Goede heldere website. Prima advies en hulp bij maatwerk. Snelle levering.
Verbeterpuntentip. Verstrek klant ongevraagd communicatie advies mbt drukwerk.
Pluspunten
we weet gelijk waar je aan toe bent bij grote afnamen is voor bedrijven gemakkelijker als het op factuur kan gaan.
Verbeterpuntenneem een andere vervoeder, de vervoeder werkt niet netjes af, dumpt de bestelling bij de buren af zonder een kenisgevening achter te latten.
Bedankt voor de beoordeling. Jammer dat het fout is gegaan met het bezorgen, ik heb al contact met de bezorger gehad en ze zouden de bezorger er op aanspreken. Wat betreft de levertijd was het wachten op ontvangst betaling deze hebben wij pas veel later ontvangen hier zouden wij in de toekomst misschien wat meer aandacht aan kunnen besteden. Lynxdigiprint.nl
Pluspunten
het was hoe dat ik het heb voorgesteld
Pluspunten
Efficiënt en betrouwbaar
Pluspunten
Heel snel mijn visitekaartjes gekregen.Prima kwaliteit.Leuk ook de extraatjes, pen en notitieblokje.
VerbeterpuntenIk had een opmerking bij mijn bestelling geplaatst die niet beantwoord werd. Achteraf gezien was dat ook niet nodig maar het is toch prettig als een opmerking even "behandeld" wordt.
Geachte A. Corstiaans, Jammer dat u zo ontevreden bent over de kwaliteit van de visitekaartjes, misschien zou u ons kunnen vertellen wat er mis is? De cijfers die u voor communicatie, afspraken nakomen en kennis en vakmanschap geeft snap ik niet helemaal, misschien wilt u daar ook nog iets over vertellen zodat wij in de toekomst dit zouden kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, LYNXDIGIPRINT.NL
Pluspunten
Goede communicatie, klant- oplossingsgericht, snelle levering.
VerbeterpuntenDe drukkwaliteit en kleur op mijn doordrukbonnen vond ik niet geweldig. Misschien werkt het om meer duidelijkheid te geven over de kwaliteit van het bestand dat aangeleverd moet worden met de drukproef. Uiteindelijk is het toch het eindproduct waar het om gaat.
Ik als klant twijfel altijd of het wel goed is wat ik doe, misschien als je hier een voorbeeld gelijk laat zien op de website, wat je nu precies bestelt en hoe dit eruit ziet, ter geruststelling van de klant?
Pluspunten
Goed en snel
Pluspunten
Vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Snelle levering van proefdruk en uiteindelijke bestelling. Perfect dat er er per 'normale email' nog een kleine correctie kon worden aangebracht.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
kwaliteit, service
Verbeterpuntenkleine lichte kleurverschillen
Pluspunten
Het drukwerk ziet er super uit, de levering was echt snel, binnen 2 dagen hadden we het al in huis.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Exact gekregen wat ik wilde en hoe ik het wilde hebben!!!!!!!
Pluspunten
snel bekwaam
Verbeterpuntengeen