Pluspunten
VerbeterpuntenKwaliteit is matig. Doordrukvellen zijn vies/grijze waas en boekjes vallen uit elkaar
Geachte heer van Dijk, Vervelend dat er met uw bestelling iets fout gegaan is, helaas moeten wij dit via de beoordeling vernemen. Wij willen dit problemen graag proberen op te lossen. Mocht u dat willen neem dan contact met ons op. Lynxdigiprint.nl
Pluspunten
Snel, duidelijk, meedenkend
Verbeterpuntennee.
Pluspunten
Vriendelijk en persoonlijk contact van mensen met kennis van zaken.
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling en denken met je mee qua ontwerp. Kwaliteit voor een betaalbare prijs.
VerbeterpuntenGeen,wij zijn al jaren tevreden klanten.
Pluspunten
Snelle reactie mbt ontwerpverandering
Pluspunten
wij belde hun op voor visite kaartjes en ze waren binnen 2 uur ontworpen en twee dagen geleverd!!
Pluspunten
snel en betrouwbaar
Pluspunten
Kundig advies, snelle levering en goede prijs. Daarbij uitstekende kwaliteit.
Pluspunten
Ik kende het bedrijf niet..zomaar geprikt op internet. En wat een verrassing...Hulp bij het maken van GEWELDIG mooi briefpapier.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.