Super snel en helemaal zoals ik het wilde. Top!!

Top!!

snelle levering en professionele kwaliteit

De bonnen zien er goed uit. Snelle levering!

Top bedrijf

Nette en snelle service en goed product

Ze leveren altijd erg snel en correct. Ben ook tevreden over de kwaliteit van het product.

Super service

Goede kwaliteit.

prima levering.

Snel en behulpzaamheid

Ging super snel en erg behulpzaam

Mooi resultaat

Factuurboeken besteld. Bestelling niet goed ingevuld maar door een medewerker goed geholpen waardoor we snel het resultaat mochten bewonderen. Ziet er echt mooi uit, erg tevreden!

fijne website

gemakkelijk te personaliseren, redelijk snelle levering

Goede snelle service

Goed antwoord via de mail en snel geholpen

Top Resultaat !

Het resultaat is nog mooier dan gedacht. Bedankt !

Vlotte communicatie in het op punt zetten van onze bestelling.

Vlotte communicatie in het op punt zetten van onze bestelling. Ook de levering verliep vlot en zoals afgesproken.

Super bedrijf draaien de hand niet om voor een aanpassing

zeer vakkundig bedrijf. Hadden kleine aanpassingen in de bonnen. Voor Lynx geen probleem.

snel en keurig

her bestelling snel en keurig geleverd

goede kwaliteit

snel en goed geleverd

Snelle levering, goede kwaliteit

Nette bonnenboekjes besteld

Niks mis mee

Heel goed.

Precies zoals ik in gedachte had, keurige blokken en snelle en correcte levering

Goed Kontakt gehad , met snelle service

Mijn eerste ervaring hiermee als havenmeester van een watersport vereniging , en goed geholpen

Mooi mijn eigen werkorders notes kunnen maken Nog gevraagd voor wat aanpassingen. Werd de dag erna gelijk hierover gebeld en was snel geregeld Zeer snel binnen en zeer tevreden over de levering en de service Alleen de site is wat moeilijk als het om het maken van het ontwerp gaat (via mobieletelefoon). Verder. SUPER

Super snelle levering

Super levering. Nadeel van de site is dat als je pdf controleert t kaartje goed is maar als je bestelling plaatst de letters gaan schuiven. Dus heel spannend of de order goed binnenkomt. Maar dit was dus wel t geval. Rest perfect snel en mooi

Goede kwaliteit en service, snel geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit

Ale meerdere bestellingen gedaan en was altijd goed.

de Fazant 85

7609BT Almelo