Pluspunten
Redelijk breed assortiment. Fijne website. Goede producten.
VerbeterpuntenWeinig glutenvrije producten. Weinig merken thee (Jacob Hooy hibiscus thee is kwalitatief niet zo goed). Bij niet op voorraad is 5 werkdagen best lang bij een bestelling. 'De RIT' brownies en quiche zou ik graag in het assortiment zien.
Pluspunten
Goede producten en een goed over zicht op jullie site
VerbeterpuntenGeen ga zo door dan blij ik bij jullie kopen Gr Laurens
Verbeterpunten8
Pluspunten
Overzichtelijke site
Pluspunten
Klein en fijn assortiment.
VerbeterpuntenVerpakkingsmateriaal milieuvriendelijker
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Groot assortiment van Producten
Pluspunten
Vlotte aflevering.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
Pluspunten
Stiptheis, service, kwaliteit
VerbeterpuntenJuistheid samenstelling bestelling, een aanvullend infokaartje met het gebruik van de producten , samensteling en hun effecten ware wenselijk.
Pluspunten
Zeer tevreden. Bestelling geplaatst via Stefan. Daarna kreeg ik mail van 10% korting. Maar dat wordt netjes teruggestuurd de korting.
VerbeterpuntenGeen in mijn geval.
1 dag na ik een bestelling plaats, wordt er een actie gecommuniceerd waarin 10% korting per bestelling wordt beloofd. Vreemd dat ik daar niet op geattendeerd ben. Ik voel me dan toch benadeeld.
Pluspunten
Goede informatie, goed verpakte goederen. Duidelijke site en normale prijzen.
VerbeterpuntenIk vind het zelf geen probleem maar in de snelle wereld van vandaag (vandaag bestellen, morgen afleveren) blijft de levertijd iets achter.
Pluspunten
Snelle levering. Netjes/goed verpakt.
Verbeterpunten500 gr. pompoenpitten gekocht eind februari 2015 en de houdbaarheidsdatum is tot 4-2015. Had liever gehad dat het wat langer houdbaar was.
124 Lange Haven
Schiedam 3111 CK