Pluspunten
Ik vindt het lekker en gezond
VerbeterpuntenNee geen
Pluspunten
Erg tevreden. Goede prijsverhouding en kwaliteit
Pluspunten
ALLES PERFECT, proef gedaan met andere producten soms iets goedkoper, DOCH een VEEL MINDERE kwaliteit, door het "gras"te mengen met ander spul.
Pluspunten
OK
VerbeterpuntenOK
Pluspunten
Bedankt voor de korting van hennep eiwitpoeder v.a. 3 stuks!
VerbeterpuntenOok bij hennep eiwitpoeder indien mogelijk een korting v.a. 6 of 9 stuks, of in de nabije toekomst indien nu nog niet haalbaar voor u. Hennep eiwitpoeder: eiwitpoeder van goede kwaliteit zonder allergenen, bedankt!
Pluspunten
Ik ben tevreden van Puur en Fit, betrouwbaar, eerlijk en lekker, goedkoper als in de supermarkt maken dat ik die voedingsmiddelen kan eten die gezonder zijn voor mijn zieke lichaam.
Verbeterpuntende site verplicht je te antwoorden op personeel, communicatie en nazorg, maar ik heb hier nooit mee te maken gehad en daarom schreef ik 5 (neutraal dus)
Pluspunten
zeer goed
124 Lange Haven
Schiedam 3111 CK