Pluspunten
zeer snelle levering, erg betrouwbaar gebleken
Verbeterpuntenkorting voor vaste klanten? korting bij aanmelden nieuwe klanten (zie Iherb.com)
Pluspunten
Snelle levering super kwaliteit
Pluspunten
Ik heb fybromyalgie en polyartrose. Sinds de deeds dag dat ik de olie gebruik (1eetlepel p.d.) Slaap ik beter en heb ik minder pijn! Ik had dit niet verwacht omdat medicate niet helpt. Plus het feint dat ik al die rommel niet wil gebruiken. Ik raar het mensen in mijn omgeving ook aan!
Pluspunten
Snel, goede prijs
Pluspunten
snelle levering , goede prijs-kwaliteit verhouding , goede service, vriendelijke mensen aan telefoon fijn dat ik nog met achteraf betalen terecht kan (want internetbankieren kan ik nog niet )
Verbeterpuntenduidelijker zijn over dat een apart bedrijf de betalingen afhandelt ( ik zocht me suf naar jullie banknummer )
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en echt de volgende dag thuisbezorgd. Fantastisch!
VerbeterpuntenIk mis nog wat meer product informatie. De maca poeder die ik heb besteld smaakt dus helemaaaal niet naar vanille of karamel. Dat vind ik een beetje jammer.
Pluspunten
Snelheid bezorging en prijs kwaliteit
Pluspunten
Uitstekende webwinkel met goede prijs/kwaliteit verhouding en ruim assortiment. Prima bestellingsafhandeling.
VerbeterpuntenBestellen via Android tablet lukte niet. Heb dit gemeld en wordt uitgezocht.
ik kan slecht Engels lezen het zo wel fijn zijn om r een Nederlandse bij sluiter er bij was . veder prima produkten
124 Lange Haven
Schiedam 3111 CK