Pluspunten
Snelle levering ,netjes verpakte producten.
VerbeterpuntenKen boven staande niet , dus is n.v.t
Pluspunten
prima vlotte levering
VerbeterpuntenPrijs
Pluspunten
Snelheid levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooi assortiment
VerbeterpuntenGratis verzenden
Pluspunten
goede snelle levering
Verbeterpuntenproduct is aan de dure kant,
Pluspunten
Het was vlot geleverd, fijn dat het ook ECHT biologisch is.
VerbeterpuntenHet smaakt prima door een verse fruitsap of een biologische sap uit een fles. Ik voel me nu al energieker! Ongeloofelijk toch, het is pas me 2e dag!!!
Pluspunten
Goede informatie bij de producten, snelle levering. Producten zien er prima uit
VerbeterpuntenMisschien op de achterkant van de zakjes (superfood in mijn geval) Nog even wat korte informatie over product. Het zijn vrij prijzige spullen
De pot kokosolie is kapot aangekomen bij mij (vol met scherven) Ik heb hierover bij de aflevering al gebeld en er zou een nieuwe pot opgestuurd worden, maar die heb ik tot nu toe nog niet ontvangen. Dus wacht ik nog met het invullen van deze enquete Vr. Gr. Lies monster
Gebruiksaanwijzing en waar het voor is kan beter,paiertje erbij of zo.
Pluspunten
zie punten beoordeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt. Goed product
VerbeterpuntenGeen
Geachte Puur en Fit. Bij sommige producten mis ik de inhoudelijke informatie, waaruit het product bestaat, hiermee bedoel ik dat mineralen dan wel vitamine in een product moeten zitten maar dan zijn ze niet beschreven. Hierdoor kan ik, omdat dit voor mij niet volledig is, een product niet bestellen omdat ik anders wel 100 maal bijv. vitamine B 6 krijgt maar die ook al in andere producten zitten. Maar omgekeerd is dat ik van een andere tekort heb en dan moet ik verder zoeken, mis ik info. op de producten. Wilt u dit eens bekijken. Vriendelijke groet. J. Keijzer
Hallo ik heb in me email gekeken maar er stond niks in mijn spam En toen ik een email stuurde naar hun kreeg ik wel ineens die bevestiging opgestuurd en die kwam gelijk in me inbox terecht Dus bij deze geef ik jullie nu een 1 Want hou er niet van dat jullie als nog het probleem bij mij neer leggen Als ik jullie er nog over beleeft een mail over stuur
124 Lange Haven
Schiedam 3111 CK