Pluspunten
Snelle levering! Goede producten! Goed verpakkings materiaal (natuur vriendelijk)
VerbeterpuntenMeer soorten superfoods
Pluspunten
Jullie zijn een stuk goedkoper dan de natuurdrogisten.. Gelukkig kan ik bij jullie ook nog achteraf betalen : ik ben nl. 1 van die mensen ,die nog niet internetbankiert. Dus fijn ,dat ik bij jullie daarmee terecht kan.
VerbeterpuntenIk kon op website geen gironummer en andere gegevens vinden,nodig om per giro te betalen. Daarvoor heb ik opgebeld en ook dar konden ze me niet informeren ?
Het is nog te vroeg voor een beoordeling aangezien ik het product pas een week gebruik maar het lijkt te werken
Pluspunten
Deze olie hoort in ieder huishouden thuis vanwege al z'n positieve (helende) eigenschappen.
VerbeterpuntenWat meer informatie over waar het allemaal goed voor is zou welkom zijn, voor diegene die daar niet zo goed van op de hoogte zijn.
Pluspunten
Snelle reactie via de email, betrouwbaar bedrijf. Ze hebben mijn producten geleverd voor de betaling binnen was. Top dat wederzijds vertrouwen.
VerbeterpuntenMeer informatie over de dosering en tips hoe te gebruiken, oa bij de hennepeiwit.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering Gedurende het proces werd ik continu op de hoogte gehouden, fijn
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering , simpele doeltreffende verpakking
VerbeterpuntenOpdruk op verpakking verbeteren, waar het precies goed voor is in een aantal woorden
Pluspunten
snelle levertijd en de prijs in vergelijking met andere websites.
VerbeterpuntenGeen informatie bij het product over hoe te gebruiken? Zou ik graag toegevoegd hebben.
Ik wou graag vitamines mee bestellen maar deze waren niet op voorraad.kunt u niet beter de producten niet in backorder zetten en deze naleveren. voor de klant een goede service het scheelt hem extra verzendkosten en u bent er verzekerd van dat de producten bij u vandaan komen. en niet zoals ik nu ergens anders de vitamines heb gehaald.
124 Lange Haven
Schiedam 3111 CK