Pluspunten
Snelle levering = prima service!
Pluspunten
Snelle levering en kwalitatieve producten!
Pluspunten
Goede kwaliteit
Pluspunten
Prima levering, goed geïnformeerd
Pluspunten
correcte afhandeling / levering
Verbeterpuntenprijs: nadat ik besteld had, zag ik elders een lagere prijs
Pluspunten
Snelle levering, ruime keuze aan producten, goede kwaliteit.
Pluspunten
Supersnelle levering, prima verpakt. Prima prijs.
VerbeterpuntenKwaliteit van het product zelf lijkt iets minder te zijn dan bij andere leveranciers...in tegenstelling tot andere biologische gerstegras producten uit Nieuw Zeeland is deze helemaal niet bitter maar nogal flauw van smaak. Dit doet ons vermoeden dat de kwaliteit minder is. Hierdoor is het te vroeg voor ons om Puur en Fit aan te bevelen of een vervolg bestelling te doen.
Pluspunten
Er zijn producten bij die ik echt lang kan bewaren, meer dan een jaar, dus zeker heel vers.
VerbeterpuntenHelaas was de pot met kokosvet gesneuveld bij de verzending, dat hoorde ik helaas pas toen degeen die t voor me meenam op t vliegtuig alweer hier thuis was.
Pluspunten
Fijne site, snel besteld en in huis. Heerlijke Goijbessen!
Pluspunten
Goede website, goede prijs kwaliteit, perfecte communicatie en snelle levering!
124 Lange Haven
Schiedam 3111 CK