na afbreken betaling kwamen de adres gegevens niet goed door op de website, dit is goed opgelost door mij te mailen en bellen
Pluspunten
Kan ik nog niet over oordelen, net begonnen met het innemen van het product
VerbeterpuntenDe verpakking is heel goed maar de exrtra tape om de flessen bij elkaar te houden is overdone, je kan niet fatsoenlijk een fles uit de doos halen of je krijgt een boel piepschuin in de kamer en de doos gaat stuk.
Pluspunten
Ben voorzichtig geworden met beoordelen. Deze eerste leverantie was gewoon tip top in orde en kan alleen maar zeggen, zo verder. Dank.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Er was een verkeerd product gestuurd (125 gr zak ipv 250 gr) na een telefoontje wer ik binnen een uur terug gebeld (zaterdags) en Maandags werd het andere product verstuurd en dinsdag binnen. Perfect.
Pluspunten
geen idee
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
De producten zijn goed verpakt voor verzending, zodat het niet kan beschadigen. Heel prettig!
Pluspunten
Goede website makkelijk bestellen, snelle levering
Verbeterpuntennope
Pluspunten
Snelle en accurate levering, producten van uitstekende kwaliteit
VerbeterpuntenNee, goed is goed.
Deze beoordeling komt wel hel snel. Bij nvt kan ik dus nog niets beoordelen
Pluspunten
Describe the positive things of this company Easy to find the products via Internet ,sufficient info about the products and simple buying process
Pluspunten
Pluspunten
Goede verpakking en snelle service
Pluspunten
VerbeterpuntenEventueel tips om te gebruiken en hoeveelheden per dag aangeven.
N.v.t.
Pluspunten
Sympatiek.
VerbeterpuntenIk was bij betalen en wilde een stap terug om een andere bank in te vullen. Na het drukken op het pijltje terug links boven was ALLES weg, winkelwagen leeg etc., heel irritant. Half uur extra werk en daardoor werd het na 3 uur wat een dag levertijd scheelde, jammer... Kan dat veld beter bewaard worden?
Pluspunten
Vrijdag besteld en zaterdag binnen. Kunnen een hoop online winkels nog wat van leren. TOP...
VerbeterpuntenNee
124 Lange Haven