geweldig

op de open dag heel hartelijk ontvangen. Rosa en Monique namen alle tijd voor je. Gaven deskundige uitleg over bepaalde producten. toppie

ONBESCHRIJFLIJK GOED OP ALLE VLAKKEN

Toffe online winkel met keigoede producten. De wekelijkse aanbiedingen zijn top. Zeer klantvriendelijk. Goede verpakking met steeds een persoonlijk geschreven nota van Rosa, super vind ik dat. Monique als versterking van het team is fantastisch mede door haar ervaring en 'recht door zee'-artikelen. Een dikke pluim voor het ganse team. Puur en Fit is een aanrader!!!

Snelle service, goed assortiment en leuke aanbiedingen

Super service

Snelle levering en keurig verpakt. Snel antwoord antwoord op vragen via e-mail. Altijd een persoonlijk berichtje bij de bestelling. Kortom een hele prettige en persoonlijke sfeer om te bestellen, ik krijg hierbij het gevoel in een winkel te winkelen en iet koel via internet. Dankjewel Rosa en heel veel succes met ook je echte winkel in Rotterdam!

Snelle verzending

goede producten, kwaliteit en visie. Heel snel verzonden mét persoonlijke boodschap. Heel fijn! Ik kom zeker terug.

Ik ben blij met de producten, mijn katjes blij met het doosje ;-) En nu ook een bezoekadres! Gefeliciteerd!

Top fit

Prima legging, paste perfect!!! Het hemdje is een beetje hoog gesloten onder de armen en knelt. Wellicht een te kleine maat. De stof voelt als een tweede huid....super

Snelle bezorging (naar België), thee als presentje (super lief en leuk) tevreden over de producten en bezorging. Alles zat netjes verpakt zodat het niet kapot kon gaan, top!!

Prima spullen

perfect vlot en foutloos geleverd

Een heel prettige kennismaking na een jarenlange zoektocht eindelijk het perfecte bamboo ondergoed gevonden! Dit voelt naar meer : )

snel en prima

Altijd een prima en snelle afhandeling

alles ging zoals het moet

Makkelijk bestellen .Meteen een mail. goede bezorging, fijn met track en tracé .en een persoonlijke boodschap op bestel formulier wat wil je nog meer

Top producten

Top Eko producten, mooi assortiment en een mooie prijs ! Ik ben blij met de bamboo underwear En fijn de volgende dag in huis.

Geweldig attent

Snelle levering mits op voorraad. Leuke korting acties. Vele interessanten berichtjes met zo nu en dan een leuk recept.

Bestellen ging ook als gast makkelijk, snel en zonder onnodige vragen. Levering ging ook snel

In 1 woord...alles correct !!

Nog te vroeg om een oordeel te geven, komt later.

Geweldig!

Volg je al een poos op facebook Jammer dat we te ver weg wonen van Rotterdan! Proficiat met de opening van jullie winkel!! Had al een poos de Bakuchiol in het verzier..nu het gratis verzenden wat het niet moeilijk meer!! Gunde mezelf wel dit cadeautje! De levering was zeer spoedig en zorgvuldig verzonden...niks op aan te merken..hen de olie nu voor de tweede keer gebruikt en voelt nu al goed..zeker straks in de winter zal het me goed doen!! Succes met jullie winkel en volg jullie vrrder op fb!! Hartelijke groet allemaal Ans Spits Nistelrode Brabant!!

Heel klantvriendelijk, zeer leuke aanbiedingen en met een persoonlijke tint

Prima en eerlijke meukvrije producten.

Snelle service, een vriendelijk woord en kwaliteit.

De bestelling kon niet direct geleverd worden, werd alsnog binnen enkele dagen thuis bezorgd.

Snel en correct

prima te volgen via de link, en heel leuk persoonlijk briefje erbij.

En mijn bestelling werkt ook fantastisch, dus ik ben helemaal te vrede.

Dik tevreden

Mooie producten met bijbehorende zinvolle informatie. Makkelijk te bestellen. Binnen een paar dagen netjes thuisbezorgd.

Een positieve ervaring.

De toezending van mijn pakje was prima. Een leuke bijkomstigheid was dat er een handgeschreven berichtje op de pakbon was geschreven en er een paar lekkere theezakjes waren bijgevoegd.

Goeie producten voor een goeie prijs.

Ik ben altijd op zoek naar hoogwaardige producten voor een goede prijs. Het lijkt erop dat puur en fit dit uitstekend voor elkaar heeft. De levering liet even op zich wachten, maar eenmaal binnen kon het genieten beginnen.

124 Lange Haven

Schiedam 3111 CK