Snelle service, fijne website, goede communicatie

Prima.

Snelle bezorging, zorgvuldig geleverd, fijn product.

Zorgvuldige levering met een persoonlijk bericht. Top!

Snel, goed zorgvuldig,

De werking van de producten kan ik niets over zeggen. So far so good.

Betrouwbaar met persoonlijke aandacht

Duidelijke informatie en een goede prijs kwaliteit verhouding

Mooi bedrijf met inspirerende mensen die er deel van uitmaken

Mooie producten die met zorg zijn uitgekozen om met de klanten te delen. En heel mooi dat Monique aan Puur en Fit is komen versterken.

Betrouwbaar, snel en persoonlijk

op mijn vraag of het pakje bezorgd kon worden als ik weer terug van vakantie zou zijn,werd beantwoord en mijn wens ingewilligd. In het pakje een verrassend persoonlijk briefje,dit waardeer ik zeer.

Perfect in orde

Alles was perfect in orde, met een lekker presentje

Expertise en snel bezorgd.

Puur & Fit was de enige website die inging op het feit dat de shampoo van Africa Organics Baobap overal was uitverkocht. Korte uitleg dat geeft als klant een goed gevoel, weet van het product dat je verkoopt! Ook als tip de Marula Shampoo te gebruiken (die wel voorradig was) opgevolgd en ben blij verrast! Dank!

Een goed gevoel!

Toegankelijk voor vragen, persoonlijk en goed bereikbaar voor vraag en antwoord!

Snelle verzending persoonlijk briefje erbij

De zending was snel binnen en het briefje erbij was fijn persoonlijk.

Betrouwbaar, correcte aflevering met in het pakje een persoonlijke boodschap toegevoegd.

Puur en Fit is een eerlijke online winkel. Zeer aan te bevelen!

Goede informatie op de site. Keurige levering

met zorg geleverde bestelling!

wel wat betalings-obstakels overwonnen bij het bestellen. is helemaal in orde gekomen! Compliment!

Prima Service, goede producten

Prima service, goede producten

Professioneel en persoonlijk en heel betrouwbaar en duurzaam

zeer goede ervaring

Prettig, adequaat, functioneel, vriend elijk, snel, goede communicatie en erg goeie produkten..

Zie bovenstaande, alleen maar positief in allerlei bewoordingen.

Goede eerlijke producten en een prima service

Alles werd netjes geleverd aanrader!

Het enige minpunt was de levertijd (Nederland- België), kwam niet overeen met wat op site vermeld stond. Donderdag iets na de middag besteld. Geleverd op maandag daarop. Op zich geen ramp maar had voor deze site gekozen om nog gebruik te kunnen maken van mijn bestelling tijdens het weekend. Maar aanbod prijs kwaliteit is zeker top!

Prima levering en dank voor de extra theezakjes. Ook de persoonlijke note op de bijbehorende brief vond ik zeer attent. Fietskoerier past super bij de natuurlijke produkten

Dank aan Monique :-)

Kwaliteit top

Fijn om te lezen dat heel veel getest wordt

Persoonlijke benadering!

Prettige manier om online te boeken, per fietscourier gebracht en dan ook nog met een handgeschreven briefje met dank!

Fijne meukvrije producten

Fijne meukvrije producten, snel bezorgd!

heel goed

snelle, accurate bezorging van mooie producten

Prima levering

124 Lange Haven