Op zich wel goed.

Ik ben zeer ontevreden met de dure tafel airco /ventilator Doet niets meer dan de prullen van bijv de Action. Veel te duur, zelfs met de korting van 20%

Super Shop !

Zeer fijn om hier online te shoppen, een uitgebreid assortiment met voldoende uitleg bij elk product. Goede merken en er komen steeds nieuwe bij. Prijs / kwaliteit zit goed. Zelf ben ik zeer tevreden over de producten van Puur en Fit zelf. Heb je een vraag die kan je hier zeker stellen dus goede begeleiding indien je ergens over twijfelt. Een zeer tevreden klant.

Meermaals naar alle tevredenheid besteld. Altijd met een persoonlijk handgeschreven bedankje van Rosa of een andere medewerker. Soms geef ik aan dat de bestelling een paar dagen later geleverd mag worden i.v.m. werk, hier wordt altijd rekening mee gehouden!

Ene dag besteld, volgende dag in huis

Heel goed.

Niet met een busje van de post, maar een fietsvrouw bracht mijn Pakje.

Topkwaliteit aan scherpe prijzen met een snelle service!

Mooie, overzichtelijke webwinkel met een ruim aanbod aan kwaliteitsproducten. Snel geleverd in goede conditie. Aanrader!

Topbedrijf

Ze denkt mee, heeft veel tips en heeft een service die je eigenlijk niet zou mogen verwachten zo goed :)

Aantrekkelijke prijs dankzij kortingsactie en snelle levering!

Ik heb meer besteld doordat het product aantrekkelijk geprijsd was

Netjes op tijd, mooie producten.

Fijne webwinkel. betrouwbaar en fijn dat er goede informatie te lezen is.

Snelle verzending en uitstekende service

Ik koop vaker bij Puur en Fit, de artikelen zijn uitstekend en de service eveneens

Fijne webshop met eerlijke producten.

Ondanks de verhuizing een supersnelle levering!

Prima producten,

Snelle levering,prima produkten

Geweldig bedrijf

Zeer persoonlijk en uitstekende spullen Zeker in deze tijd een verademing Ik hoop dat het zo persoonlijk blijft als de zaak groeit

Uitgebreid assortiment, snel geleverd

Ik ben een vaste klant bij Puur en Fit, bestel er al jaren Chlorella en Spirulina. Altijd snel geleverd, goede prijs en goede kwaliteit. En een persoonlijk berichtje erbij, leuk!

Fijne winkel!

Altijd een fijne ervaring om bij puur en fit te bestellen! Nette en snelle levering van de producten met een persoonlijk tintje.

tevreden :)

Dit is de 2de keer dat ik bij Puur en Fit bestel, beide bestellingen waren in orde. Wat ik vooral leuk vind is dat je merkt dat dit een vrij klein bedrijf is (met toch een assortiment dat je niet direct ergens anders vindt) omdat de bestelling voorzien is van een persoonlijke noot.

Snel geleverd en fijne producten

Goed. Persoonlijk. Snelle levering en service

Frisse lucht

Mooi compact, makkelijke bediening. En belangrijkste, frisse, zuivere lucht.

Milieubewuste producten, hoge kwaliteit, snelle levering

Behalve zeer milieubewuste producten heeft Puur&Fit ook verrassende producten in haar assortiment die wat mij betreft precies waren wat ik zocht. Als voorbeeld de Squalane gezichtsolie in combi met het serum van Suit Matters: geweldig voor mijn 50+ huid, en kijk ook maar eens bij de zonnebrandcremes van Attitude.

Top, zeer klantvriendelijk

Zeer tevreden. Uitstekende en snelle service.

Weer super menselijk met hart en ziel

prijs-kwaliteit

Dag Rosa, ik heb je website leren kennen via Monique, dit mag ook al eens gezegd worden hé. Sinds ik de review van Monique gelezen had bestel ik nu altijd mijn Spirulina's bij Puur en fit. Voorheen kocht ik Marcus Rohrer, de niet bio versie. Deze zijn veel te duur eigenlijk. Ik koop dus bij jou vanwege de kwaliteit en de goede prijsstelling. Dankjewel ook voor de vlotte levering. Je huidig gamma producten is voor mij nog wat beperkt en sommige artikelen staan aan standaard hoge prijzen...dus vandaar dat mijn aankopen eerder nog beperkt zijn. Wellicht zal het team van Puur en Fit hier werk van maken. Succes alvast.

geweldig

Was allemaal in orde. Eerste zending blijkbaar iets kapot, niet ontvangen . Maar kort erna telefoon dat er een nieuw pakket werd opgestuurd. En dit ook vlug aangekregen.

124 Lange Haven

Schiedam 3111 CK