Fijn dat de bestelling in gedeelte is verstuurd omdat een bestelling nog even op zich liet wachten. Het pakketje lag voor de deur en er werd netjes aangebeld. Omdat ik de bezorger niet zag, had ik niet het gevoel dat er gewacht werd totdat het pakketje werd opgemerkt. Het had zomaar kunnen zijn dat ik de deurbel niet had gehoord en dan lag het pakketje zo voor de grijp voor een gelegenheidsdief. Dat vind ik toch wel jammer.

fijn product, goed schudden en lakt mooi.

Goed de gebruiksaanwijzing opvolgen. Mooi resultaat.

Super service

Snelle levering, fijne producten en vriendelijke mensen

Keurig op tijd binnengekomen!

Kan ik vooralsnog niet geven, omdat ik de nagellak (nog) niet heb gebruikt. Nagels moeten eerst nog even sterker én harder worden.

Jullie kokosolie ruikt niet alleen lekker, maar smaakt ook nog eens heerlijk, zelfs op brood. Ik roerbak mijn groente meestal en nu dus in de kokosolie en dat gaat ook goed.

Top service snelle leveringen

Bestellingen ga altijd super snel

Geweldig bedrijf!

Tot nu toe alleen maar geweldige ervaringen met deze website. Snelle levering, mooie producten, persoonlijke boodschap erbij en altijd denken in oplossingen als er een keer iets minder goed gaat.

Echt goed persoonlijk en efficiënt

Makkelijk bestellen en snelle levering Leuk met persoonlijke noot op afleverbon

Prettig contact, snelle reactie op vragen

Prettig contact, snelle reactie op Vragen mijnerzijds

Snelle levering ... product wordt na de vakantie gestest

Mooi produkt, mooie prijs en topcommunicatie

Zeer tevreden met mijn bestelling en de manier waarop de aankoop verliep. Tot het leveren met de fietskoerier aan toe een goede ervaring!

Klantvriendelijk

Heel toegankelijk, mails worden snel beantwoord.

Super vriendelijke behandeling, goede producten, niet te duur en een super snelle fiets bezorging. Helemaal top! groet Hanneke

Prima service, snelle levering.

Groot assortiment. Snelle levering, prima service.

Fijn en veilige producten

Zeer tevreden tot dusver. Mijn huid is zeer gevoelig en reageert op alles en bij Puur en Fit producten niet.

Voor kwaliteit moet je hier zijn

alles wat ik tot nog toe gekocht heb, voldeed uitstekend. Als volger van Monique geattendeerd op puur&fit.

Hele fijne shampoo, ben er erg blij mee!!

Pakket is netjes aangekomen

Prettig en goed

Alles volgens afspraak

Goeie producten

Goede, snelle levering. Netjes aangegeven dat er wat in backorder stond. Zo wist ik dat mijn bestelling wat later kwam. Een minpunt: Het zat wel in een erg grote doos, niet mee te nemen op de fiets. Nu in de winkel de doos open gemaakt. Spullen in mijn tas en de lege doos, opgevouwen, achterop de fiets. Gelukkig fietste mijn 4-jarige zoon zelf.

geweldige hetelucht oven

zelfs beter dan de youtubes die ik gezien heb met de airfryer..

Matig

Er staat op : beperkt houdbaar. Maar niet hoelang dat beperkt is!

Super service, ik raad iedereen aan.

Bestelling was snel geleverd. Producten zijn van goede qualiteit.

Topwinkel!

Mooie eerlijke producten voor een prima prijs! Uitgebreid assortiment

Heel fijn !

Coulant, accuraat, vriendelijk, snel !! Veel dank!!

124 Lange Haven

Schiedam 3111 CK