Ik ben heel tevreden met de Montana Airfryer, een mooi apparaat.

Deze actie was kennelijk zo aantrekkelijk, dat de airfryer massaal was besteld. Hierdoor hebben we wat langer op onze bestelling moeten wachten. Maar dat wachten was alleszins de moeite waard.

Snel, vriendelijk, efficiënt en snelantwoord

Tot nu toe prima tot excellent. Snelle service

Snelle verzending.

Snelle levering en goedkoop

Snelle levering en goedkoop. Ben een zeer tevreden klant

Perfecte en persoonlijke benadering

Ik vind Puur en Fit een hele goede en betrouwbare webwinkel, een mooi assortiment met vaak erg interessante aanbiedingen. Bij vragen krijg je snel en vriendelijk antwoord. De verzending is sinds kort via Fietskoeriers.nl nog niet bij mij in de buurt rijden. Een heel goed initiatief, maar helaas rijden zij nog niet hier in de buurt. Hopelijk komt dat nog.

Prima geinformeerd

Mooie producten. Vriendelijke mensen en bezorging per fiets koerier!

Goede vriendelijke service

Mijn bestelling was bedoeld als cadeau op een bepaalde datum. Door drukte bij de bestellingen kwam deze datum in de knel. Na contact zou Puur & Fit er voor zorgen dat het in orde zou komen en dat is gelukt. Complimenten voor deze afhandeling.

Alle bestellingen verlopen perfekt.

Ik ben blij jullie te leren kennen en ben vol entousiast van de produkten die ik bij jullie kan kopen. Vind het zeer leuk dat je op de bijhorende faktuur altijd iets weet te schrijven, dit geeft veel voldoening. Doe zo voort.

Snel geleverd, goed verpakt

Leuk met handgeschreven kaartje erbij.

Geweldig!

Gemakkelijke bestelling, goede service, en doen wat ze zeggen!

Fijne website

Fijne website, goede uitleg over de producten

Makkelijk te bestellen en vlotte levering.

Mijn mooie Montana Airfryer XXL

Mijn bestelde Montana Airfryer XXL op de beloofde datum verzonden en de daaropvolgende dag heb ik hem reeds ontvangen. Een heel moou apparaat en ga hem spoedig uitproberen. Mooie webshop ook met 100 % natuurlijke produkten. Ga volgende maand zeker een pasr daar van bestellen.

Alles heel vlot verlopen! Heel blij met de grote korting en de extra's!

Prima producten, prima service! Top!!

Prima prijs/kwaliteitsverhouding

Prima verkoop proces. Goede prijs. Correcte levering

Ik ben blij dat ik zelf gewoon een mail kon sturen met mijn bestelling, om na ontvangst de rekening op mijn manier te betalen via internet. Aan de telefoon was men zeer behulpzaam en vriendelijk. Omdat er bij u iets mis was gegaan en ik 's-morgens niet op mijn computer heb gekeken heb ik helaas de fietskoerier gemist (was even naar de afvalcontainer omdat ik nog steeds geen bevestiging had gekregen verwachte die dag dus geen pakketje. Maar de volgende dag heb ik mijn pakje hier op winkelcentrum kunnen ophalen. Dus u hebt gewoon alles verstuurd in vertrouwen dat het wel goed komt en dat waardeer ik zeer.

Na wat begin strubbelingen levering apparaat zeer goed geholpen

Zeer uitgebreide mogelijkheden voor het maken van een heerlijke kopje koffie, zondermeer een geweldige koffiezet apparaat !! Gaggia Cadorna Prestige top ! Daan en Rosa bedankt !

Keurig en snel geleverd

Mijn bestelling werd snel, compleet en keurig verpakt geleverd

Snelle levering en goede service

Alles naar wens, persoonlijk en heel vriendelijk.

Prima kwaliteit, onjuiste verpakking

Verpakking kan milieubewuster, en een aanduiding dat het betreffende pakketje prima door de brievenbus kan zorgde pas voor aflevering op een afhaalpunt de volgende dag. Vorm pakketje was vierkant/ kubus. Mogelijkheid was geweest in track en trace melding te maken ergens anders eea af te geven Of achter het huis Enz Groet Dirk

Fijnste deo

Ik gebruik al een aantal jaren de fijnste deodorant van Ohm coconut. Dat is een deodorant zonder rommel en is het enige wat ik tot nu toe heb gebruikt dat werkt. (Ik heb makkelijk last van overmatige transpiratie) Hier is het èn verkrijgbaar en betaalbaar!

Snelle levering van verantwoorde producten

Super fijn en menselijk

Een bedrijf met ziel

Prettige webshop met prima producten

Dit keer bestelde ik een wasei. Eerder een Montana airfryer op aanraden van Monique Vd Vloed van Meukvrij. Daarover ben ik zeer tevreden ( makkelijk in gebruik en goed af te wassen). Nu dus het wasei. Ik heb de parfumvrije gekozen en voeg zelf wat dōTERRA Lavendelolie toe (mijn favoriete essentiële olie merk) zodat er een vleugje lavendel aan wordt toegevoegd. Gisteren voor het eerst gewassen en tevreden over het resultaat. Het ei geeft wel een extra geluid in de wastrommel (je hoort hem soms wel). Heftige vlekken (bloedvlek in overhemd) ging er niet uit, maar dat was net een ander wasmiddel ook een probleem. Deze heb ik in een vlekken oplosmiddel gezet. De rest van de was was schoon. Prima product!

Super snel binnen

Voor 16.00 besteld, volgende dag binnen. Nou dat klopte wel.

124 Lange Haven

Schiedam 3111 CK