Netjes en snel geregeld

Netjes en snel geregeld

Goede service!

Snelle levering met een persoonlijk bericht

Bestellen, en ontvangen in een ruk , prima Alleen jammer dat er niet meer info over de locatie waar de phytoplankton gekweekt wordt. Dat is toch een unieke kans om meer te weten over het procedé . Want hoe werkt die reactor waar jullie het over hebben.

Perfecte snelle levering en super producten.

Perfecte snelle levering en super producten. Prettig om zaken te doen.

Snelle verzending én kon door de brievenbus

Prettig een compacte verpakking ipv vele potjes

Klantvriendelijk

De 3de keer dat ik iets bestel bij Puur en Fit. Steeds snel aan huis geleverd. Mooie producten. Vragen werden vlot beantwoord. Voor herhaling vatbaar.

groot assortiment mooie producten

Fijn winkelen online vele producten en puur natuur.

Prima product met goede recensie

Prima product met goede recentie

Betrouwbare en makkelijk te bereiken gezondheidswinkel

Voor de eerste keer besteld via website. Dit ging zeer vlot en was direct duidelijk. Betaling verliep vlot en direct een bevestigingsmail van bestelling. Pakje wernzelfs 1 dag vroeger afgeleverd dan voorzien was. Veilige en discrete verpakking en op bestellingorder een handgeschreven boodschap. Ik heb dit alles als zeer aangenaam ervaren. Verpakking van producten vond ik wat tegenvallen, alles in een besluitbare plastiek verpakking. Ik had dit persoonlijk liever in glazen pot of plastiek doos met schroefdeksel gezien. ik heb het dan zelf in gebruiksvriendelijke pot gedaan

Een prachtig assortiment, àlles gecertificeerd bio, topservice en haarscherpe prijzen ... waarop zou je nog wachten? Ook de persoonlijke groetjes op de pakbon en het welkomcadeautje vond ik héél charmant . Zo kan het dus ook!

Nvt

Bestelling werd ontzettend snel geleverd. Heel blij mee.

zPrima

Gewoon goed

Goede persoonlijke communicatie en het pakket met een handgeschreven briefje opgestuurd.

Leuke webshop, veel producten en snelle verzending

In alle opzichten geslaagd

Mijn eerste aankoop bij Puur en Fit is de Attitude zonnebrandcreme tropical. Ik ben erg blij met dit 100% natuurlijk product. Het is goed smeerbaar en ruikt lekker en niet alleen goed voor mijn huid, maar ook voor het milieu. De service van Puur en Fit is perfect, mijn vraag werd direct beantwoord. Kortom: voor herhaling vatbaar.

zeer tevreden

oke

oke

prima service

vriendelijke benadering. goed product. werd regelmatig op de hoogte gehouden over de voortgang van de verzending (wat door de corona-maatregelen wel wat langer op zich liet wachten)

Correct en erg snel

De kleur fles die ik bestelde bleek er niet meer te zijn. Kan gebeuren. Kreeg keurig een belletje welke ik dan wilde. Heb nu een rvs en daar ben ik erg blij mee. Dank voor het meedenken. De volgende dag alles in huis, top!

Goede service en een fijn assortiment

Fijn assortiment en persoonlijk contact met Rosa indien nodig. Heel klantgericht. Ik kom hier graag terug!

Super service!

Fijne ervaring, er werd meegedacht en meegewerkt om mijn bestelling zo snel mogelijk bij mij af te leveren, wat ook prima is gelukt! Bedankt!

Perfect geleverde bestelling

Goed geleverde bestelling

Goede uitleg over de ventilator en heel erg vriendelijk.

Altijd goeie levering. En wat zo leuk is, ook altijd een persoonlijke notitie bij de levering. En soms een kleine attentie. Absoluut aanbevolen!

124 Lange Haven

Schiedam 3111 CK