Niets ontvangen / toch ontvangen

Ik krijg de vraag of ik mijn ervaring wil delen. Maar voorlopig heb ik nog niets ontvangen. Ook staat er nu bij leveringstermijn: onbekend. Ik heb wel betaald. Dus kan niet zeggen dat ik erg tevreden ben. Update: Ik heb te vroeg geoordeeld. Uiteindelijk de producten ontvangen. Veel contact gehad met Rosa die heel begaan en betrokken is. Dus van mij krijgt ze 5 sterren ⭐️ Rosa bedankt 😊

Vlot

Info op website is goed . Ik mis alleen de info over retour zendingen en of je altijd verzendkosten moet betalen ongeacht de hoeveelheid die je besteld.

perfecte sublieme service

Ik had een foutieve bestelling gedaan maar het werd vriendelijk en zeeeeeer klantvriendelijk opgelost

Goed, zoals men mag verwachten.

Winkel met een goed assortiment. Snelle levering.

prima communicatie over levering

Levering bij bestelling 3-4 dagen en inderdaad na 3 dagen een link met verwachte levering. Prima gecommuniceerd, duidelijk. Verpakking netjes en in kleine doos.

Heel goed.

Alles goed en netjes verpakt, snelle levering.

Persoonlijke aandacht voor de klant.

Perfect, duidelijk, snelle service.

goeie shop met geweldige mensen er achter

duidelijke info en persoonlijke behandeling. aanrader!

Persoonlijk

Bij Puur en Fit is alles wat ik bestel altijd piekfijn in orde. De bestelling wordt snel geleverd en het is netjes ingepakt. De produkten zijn prima. Wat ik altijd zo enorm leuk vind, is dat er elke keer een persoonlijke boodschap bij zit.

Heel erg blij!

Alles ging perfect, het bestellen ging zonder problemen, de volgende dag werd de bestelling al geleverd. En het mooiste vond ik dat er zeep als cadeau bij gegeven was, met een handgeschreven berichtje erbij, dank je wel! Top!

Snelle levering en tof een persoonlijk schrijven erbij!

Goeie service! Alleen jammer van de dure portkosten😏

Goede duidelijke website, Net verpakt en snel bezorgd.

Goed product

Snel in huis, goed product en persoonlijke benadering!

Alles netjes ingepakt en snel bezorgd.

Had een verkeerde fles besteld super behulpzaam fantastisch produkt

Perfect!!!!

Bestelling gedaan vrijdag in de namiddag en geleverd op zaterdagmorgen om 9 uur. Prima service. Goede kwaliteit van de producten, ruim assortiment. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Heel klant vriendelijk

De meest persoonlijke en vriendelijke klantenservice die ik ooit bij een webshop ben tegengekomen.

Snelle levering, duidelijke website, mooie producten en de 10% korting bij 1e aankoop ook altijd leuk.

Veel, goed, snel en uiterst vriendelijk!

Kreeg zelfs een persoonlijk briefje bij de bestelling!

Prima site, snelle persoonlijke service

Goede overzichtelijke site. Mooie producten. Snelle levering en op de pakbon een persoonlijke noot.

Snelle levering met een persoonlijke touch, een handgeschreven (lief) briefje van Rosa.

Prettige duidelijke website

Heb nu meerdere keren bij Puur en Fit besteld en bevalt uitstekend. Heel leuk als je een persoonlijk handgeschreven briefje in je pakket aantreft.

Supersnel

Snel besteld, snel in huis.

Duidelijke product omschrijving en mooi op tijd in huis.

Sñelle service

Goed contact over levering, snelle levering goed product.

124 Lange Haven

Schiedam 3111 CK