Mooie producten supersnel in huis

Savonds besteld, dag erna in huis! Hoe snel is dat

Fijne webshop en goede spullen

Ik vind het prettig om te weten dat alles wat ik koop oké is en zonder meuk. Fijn dat er door Monique van der Vloeds invloed vaak aanbiedingen zijn. De spullen zijn nl.niet goedkoop en de verzendkosten ook niet. Hopelijk kan daar boven een bepaald bedrag wat aan gedaan worden. En een tip: een klein kaartje erbij behalve de factuur zou leuk zijn en passen bij jullie.

Een top bedrijf

Puur en Fit heeft een mooi assortiment van goede producten voor juiste prijzen.

Zeer vriendelijk!

Bij de bestelling zit altijd een berichtje van degene die inpakt. Heb ook leuke kaartjes gekregen, meestal van Rosa. Krijg direct antwoord op vragen en bestelling is altijd Op tijd. Producten zijn geweldig! Eigenlijk de enige site waar ik helemaal geen vraagtekens bij zet! Ga zo door!

Top !!!!

Uitstekende producten, snelle levering en persoonlijke adviezen. In een woord : top !

Echt meukvrij

Een van de weinige webwinkels die daadwerkelijke meukvrije producten verkoopt. Daarnaast wordt er echt geluisterd naar wat klanten willen en is er altijd een aantrekkelijke kortingsacties. Uitgebreide informatie, zodat je weet wat er in een product zit en wat het goed voor is. Inmiddels is het assortiment dusdanig uitgebreid dat ze super allround en veelzijdig zijn in productkeuze. Hier zitten zeer gepassioneerde mensen achter die met liefde voor mens en natuur een geweldig mooi bedrijf runnen. En ze blijven aan de weg timmeren en komen steeds weer met nieuwe plannen. Uitzonderlijk!

Echt meukvrij

Snelle levering, goede service

Mijn bestelling snel en probleemloos in goede staat ontvangen. Wat wil je nog meer!

Hier kun je met ‘n goed gevoel shoppen!

Snelle levering en alles zo keurig en met veel aandacht verpakt! Aanrader gewoon!

Klasse.

Top winkel. Mooi assortiment, met kwaliteitsproducten. Waar voor je geld, dan is ietsje duurder toch voordeliger. Ik zou er het liefst al mijn boodschappen doen.

Geweldige winkel

Snelle service, persoonlijke benadering, veel kennis van producten. Goede prijzen en goede kwaliteit.

Top producten en top service!!

Fijne producten, snelle levering, medewerkers met kennis van de producten en een persoonlijke boodschap op de pakbon. Helemaal top!

Top winkel met top producten

Prettige 'thuis'winkel om je bestelling te plaatsen, fijne mensen die er werken. Je kan altijd iets vragen. De geweldige producten met de natuurlijke oliën zijn onweerstaanbaar en je huid knapt op, wordt er zo blij. Het persoonlijke bedank kaartje die bij je bestelling ontvangt maakt het compleet. Voelt goed, vriendelijk en net dat kleine beetje persoonlijke aandacht.

mooie producten met goede beschrijvingen, puur en duidelijk. soms iets langere levertijd naar Belgie ...

Super!!

Zo blij met Puur en Fit! Goede en veilige producten en supersnel geleverd!

Superbedrijf zonder meuk

Groot assortiment van natuurvoeding en verzorging producten, wat meukvrij is. Snelle levering. Vriendelijke mensen die het runnen.

Goede produkten

Snelle levering maar het belangrijkste is de keuze en de kwaliteit van het assortiment en die voldoen daaraan. Service is geweldig, Rosa doet er alles aan om de consument tevreden te houden mbt een klacht en of vraag. Heeft ook veel kennis van zaken. Verzendwijze voldoet aan haar missie: haar producten worden zorgvuldig ingepakt in de juiste grootte van het doosje! Op de pakbon wordt een persoonlijke groet geschreven, heel attent.

Super kundig bedrijf

Dit bedrijf biedt kundige informatie, goede productbeschrijving en ondersteuning en snelle levering. Ze leveren alleen producten die van te voren goed zijn onderzocht en uitvoerig getest. Een echte aanrader. Zorgt zeker voor meer bewustwording van producten zonder rommel.

Geweldige service

Betrouwbaarheid hoef ik me geen zorgen te maken, klantvriendelijkheid is op en top, mooi (en vooral healthy) assortiment kortom, ben blij dat ze bestaan.

Bestelling prima afgehandeld

Nog niet zo vaak wat besteld maar was prima in orde, netjes en op tijd.

Zeer professioneel, topkwaliteit

Heel goede kwaliteit van producten, snel geleverd en vriendelijk berichtje erbij. Voel me als klant gewaardeerd. Heerlijk dat Puur en Fit er is. Ik ben nu al topfan!

Uitstekende service

De beneden bel deed het bij mij niet, en koerier was al een keer gekomen. Las ik in mail...Vervolgens had ik in een minuut contact met een medewerker van de Fietskoerier kunnen bereiken via Whatsapp dit doorgegeven en dat was meteen naar koerier doorgezet met een belverzoek bij aankomst. Ik blijf ingeschreven bij Puur en Fit. Betrouwbaar, snel, goede service.

Prima bedrijf. Als klant ben ik tevreden. Timmert behoorlijk aan de weg en dat vind ik leuk om te zien

prima levering en artikelen

Kwaliteit van het bestelde is uitstekend en alles wordt naar verwachting afgewikkeld.

Kwaliteit en op tijd

Altijd de beste kwaliteit en tijdige bezorging!

124 Lange Haven

Schiedam 3111 CK