Ideaal alles is al gezond en zonder meuk

Hoef zelf niet meer op onderzoek. Er komen steeds meer producten/keuzes. Jammer is de hoge minimale bestelling van €60, voor een 1 persoons huishouden. Daardoor kan ik niet met aanbieding mee doen want dan is de verzendkosten hoger.

Mooie producten

Mooie producten, gewaardeerd, vlotte verzending, puur zoals het hoort

fijne online winkel met snelle levering en super service

Heel fijn geholpen na vragen die ik had over een product per telefoon en later met Rosa via de mail ondanks dat ze op vakantie was is in het buitenland. Fijne oplossing voor mijn probleem aangeboden, echt een dikke 10 voor deze service

vriendelijke persoonlijke afhandeling van bestelling

en een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Goed uitgezocht door Monique, goed aanbod

Aanbevolen, uitgezocht, betaald, geleverd.. alles wat ik wil. Ga zo door!

Snelle en goede service

Goddelijke deo!

Goddelijke deo, misschien de peulvruchten voortaan nog extra verpakken ivm geuroverdracht.

TOP winkel

Ik winkel graag bij Puur en Fit vanwege de duidelijke site. De bestelling wordt altijd snel geleverd en bij evt. telefonisch contact wordt je superfijn geholpen. Ook beantwoording van mails is snel.Al met al een topwinkel met topservice.

Uitstekende klantenservice

Ik had een ventilator besteld en ook shampoo en conditioner. In 1 bestelling Deze konden natuurlijk niet in 1 pakket verpakt en verzonden worden. Als eerste werd de ventilator bezorgd. De volgende dag heb ik een e-mail verstuurd met de vraag waar de shampoo en conditioner bleef. Deze werd direct beantwoord, buiten kantoor tijd om! Heel vriendelijk en mee denkend! De pakketten waren wel tegelijkertijd verzonden maar werden toch niet tegelijkertijd bezorgd. Dat lag aan de bezorgdienst. In ieder geval werden de shampoo en conditioner zeer snel daarna nog bezorgd.

Anders tevreden

2 van de : flessen waren niet goed gesloten en liepen wat uit !

Goed advies en snel geleverd

De webshop wordt steeds groter en dat is fijn. Je kan mailen met vragen en die worden beantwoord. Er zit ook een gun-factor zodat ik eerst hier kijk en daarna pas ergens anders.

Supersnel

Bestelling geplaatst en supersnel geleverd

Snelle en prima levering

Bestelling

Helaas heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen. Ik woon in Spanje en heb al eerder iets besteld en ontvangen. Wellicht is het niet (meer) mogelijk iets naar Spanje te sturen? Ik heb daar uiteraard begrip voor, dus als mijn bestelling niet meer afgeleverd kan worden hoor ik dat graag. Groet, Reiny Beaufort Mijn adres is: Apartado 349 Calle Tita 6 03700 Denia (Alicante)

fijne webwinkel met uitsluitend pure producten

fijne service, mooie producten en een uitgebreide beschrijving van de producten.

Prima site, snelle bezorging

Makkelijk om iets te bestellen, goed geregeld

Heel fijne, correcte shop met écht vriendelijke mensen

Altijd correcte levering, een aardigheidje erbij, een vriendelijk woord, fijn assortiment en betrokken medewerkers. Ik koop er graag!

Indien op voorraad altijd op tijd geleverd met een persoonlijke noot. Is er iets niet helemaal goed gegaan dan wordt dat super snel hersteld!

"meukvrije" producten voor goede prijs

Fijne webshop vol met fijne, mooie en pure producten! Ik kende Rosa al van haar suit matters producten die ik erg fijn vind en Monique via haar website en nieuwsbrief. Mooie samenwerking nu & je weet dat het goed zit met wat je koopt in deze webwinkel. Kwaliteit voor een goede prijs!

Fijne webshop,goede service,snelle verzending en super goede producten,mede dankzij de tips en Testen van Monique.

Fijne website met eerlijke producten

Goede ervaringen

Goede ervaring en eerlijke producten.

Heb al meerdere malen iets bij Puur & fit besteld. Altijd keurig en mooie producten met goede omschrijvingen.

Erg tevreden

Producten zijn van prima kwaliteit, levering duurde 5 dagen

Producten zijn prima afgeleverd

Ik kreeg eerst een mail dat de bezorging even wacht totdat de bestelling compleet zou zijn. Dat is prima. Het verbaast me dan dat ik vervolgens toch twee aparte leveringen krijg via DHL. Moet je er wel twee halve dagen voor gaan zitten wachten. Het zou ook goed zijn om in de mail waarin wordt aangekondigd dat de bestelling nog niet compleet is, aan te geven welk artikel er nog niet is.

124 Lange Haven

Schiedam 3111 CK