Goede producten en snelJe bezorging

Goede producten, mooie aanbiedingen en snelle levering

Weer Super producten en een fijne bestelling

Goede ervaringen met Puur en Fit, fijne producten, persoonlijke benadering, klantgericht, goede verzending

Uitstekende service

Product was keurig verpakt en leuk de persoonlijke boodschap op de bon! Producten die ze in deze webshop verkopen zijn allemaal zeer verantwoord en passen bij een bewuste manier van leven.

Snelle levering van mijn bestelling

Snelheid van bezorgen was boven verwachting, en de producten voor mijn haar zijn heerlijk, ik ben heel tevreden hiermee. Ook leuk dat op de pakbon een berichtje stond geschreven, maakt het persoonlijk, erg attent.

Fijne producten,goede service,en fijn even een berichtje als de bestelling wat langer gaat duren

Besteld en na 2 dagen keurig ontvangen. Met als extraatje 2 theetjes

snelle correcte levering

Prima afgehaneld met persoonlijke toets

Ik heb de Solac staafmixer besteld. Ik heb deze nog niet gebruikt. Het ligt nog verpakt. Dit heeft te maken met het feit dat ik mijn oude nog gebruik. Ik kan alleen een beoordeling geven over de communicatie rondom de bestelling en deze heb ik heel vriendelijk en leuk gevonden. Leuk omdat ik een heel leuke mail ontving van Rosa ivm de levering van mijn bestelling. Daarna bleek mijn bestelling bij PostNL vertraagd te zijn en Rosa heeft contact met ze opgenomen om uit te zoeken wat er aan de hand was. Door haar aanpak herleid ik hier een behoorlijke mate van klantverantwoordelijkheid aan wat ik zeer waardeer. Alleen klantvriendelijkheid is niet voldoende. Met de klantverantwoordelijkheidsgevoel voel ik mij als klant gezien en gewaardeerd. Mijn waardering voor jullie aanpak!

Heel goede ervaring

Fantastische ervaring(en)

Elke keer weer is mijn order netjes verpakt en met handgeschreven kaart heel prettig om te ontvangen !!

Snelle levering (met een persoonlijke noot) van mooie producten.

Prima levering

Heb 3 blikjes zonnebrand crème ontvangen en er zat een lekker chai theetje mee, kijk daar word ik blij van

Leuk dat er een persoonlijke boodschap op de factuur stond

Een minpuntje: ik kreeg 4 mailtjes over m’n bestelling ws omdat het artikel niet op voorraad was. Dat maakt het een beetje verwarrend. Verder alles prima geregeld

Fijne betrokken webshop die klanttevredenheid echt hoog houdt!

Mijn bestelling kwam niet zo snel als gehoopt, maar dat was te verwachten in deze tijd. Wat ik wel ontzettend fijn vond is dat Puur en Fit de bestelling nauw volgde en mij direct informeerde over de vertraging. Fijn die betrokkenheid!

Snelle levering van de producten; producten conform productbeschrijving. Ruim assortiment

Heel prettig en altijd duidelijke communicatie

ik ben super tevreden over Puur en Fit. Het assortiment is heel fijn, zeker als je supplementen en verzorgingsproducten zoekt met zuivere ingredienten. Na een bestelling word je op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. En als het allemaal wat langer duurt door de drukte bij de bezorgdiensten, dan word je daar ook door Puur en Fit van op de hoogte gehouden door extra mailtjes. Heel klantvriendelijk!

Vlot en vriendelijk

Vlot en vriendelijk

Mijn bestelling duurde dit keer wel langer dan verwacht, maar omdat ik er nog in huis had, was het okay

Alles in een keer snel en compleet geleverd

Omdat niet alle spullen aanwezig waren kreeg ik netjes een mail. Dat ze even wachtem totdat de bestellig compleet zou zijn. Super en nog snel geleverd ondanks niet alles op voorraad was.

Vriendelijk gestelde communicatie. En ik wordt blij van de persoonlijke noot !

Niks op aan te merken!

Op tijd geleverd, Goede verpakking

zat een persoonlijk briefje bij. erg attent

hele fijne winkel met zeer goede service heb ik ervaren

super

Goede producten en snelle levering.

Kwalitatief goede producten voor een eerlijke prijs. Snelle levering en zou het een dag langer duren wordt je op de hoogde gehouden. Bij de bestelling is er ook altijd een persoonlijke en handgeschreven bericht bij. Bijzonder in dit elektronische tijdperk. Dank ;-)

leuk dat je er persoonlijk iets bij schreef. verder goede service. alle goeds en veel succes!

124 Lange Haven

Schiedam 3111 CK