Pluspunten
Reactiesnelheid op vragen.
Pluspunten
De webshop heb nog maar pas ontdekt, dus veel er aring heb ik nog niet. De shop is wel overzichtelijk ingedeeld maar toch ben je nogal wat tijd kwijt om de producten te vinden, die je zoekt..
Pluspunten
Snelle levering en veel keus
Pluspunten
Ik zou geen enkele klacht kunnen bedenken
Pluspunten
?
Verbeterpunten?
VerbeterpuntenHeb ik niet.
nvt
Pluspunten
Binnen de 24 uur geleverd in uitstekende verpakking. Kunnen veel bedrijfjes nog iets van leren.
Pluspunten
Vlotte afhandeling en bericht wanneer het pakje verstuurd wordt.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
Afspraak wordt op tijd nagekomen.
VerbeterpuntenIk vind het bedrag (50,00 Euro) een beetje aan de hoge kant. Als dat niet zo zou zijn bestelde ik waarschijnlijk wat vaker, maar aangezien ik niet zo'n grootte portemonnee heb moet ik nu er voor sparen om iets bij jullie te kunnen bestellen.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle reactie en mijn excuses, was een beetje te snel met repliek. dit kwam ook doorat ik teleurgesteld was. nogmaals mijn oprechte excuses. sorry, een foto kan ik hier niet meer van maken, ik heb het glas opgeruimd en de bokalen die stuk waren weg gegooid. ik zal deze maand nog een bestelling plaatsen voor zaden. de kokosolie is alleszins TOP. groeten Irena
Verbeterpuntener waren 2 bokalen stuk van de kokosolie die ik besteld heb. dat vindt ik heel jammer. het glas zat in de kokos. kan er 2 nu niet van gebruiken. ik ben nu niet geneigd om nog een bestelling te plaatsen. had dit wel graag gedaan voor de oliën en zaden. Spijtig
Klant een mail gezonden met een oplossing. Zending is waarschijnlijk met de post beschadigd. Tot op heden nog geen reactie mogen vernemen van klant.
Pluspunten
Advies, snelle levering
124 Lange Haven
Schiedam 3111 CK