Bruikbaar overgepreist product
Het gaat over 1 kg Maqui poeder.
Het product lijkt in orde te zijn, ik gebruik het als preventieve ****** middel (kan ook represief worden gebruikt) ook als ik had al thuis soortgelijke natuurlijke geneesmiddelen die mijn geavanceerde prostaat ****** een tijd geleden snel en volledig genezen heeft.
Wat niet goed ging was de bezorging via DHL. Waarom zoveel bedrijven gebruiken de slechte DHL in plaats van de gewonwle post, weet ik niet. Misschien door de 1 euro extra bij sturen via de normale post. DHL vraagt 1 euro minder, maar presteren heel verl minder of helemaal niet, zoals ik altijd meemaak.
Bellen naar "Puur en Fit" omdat via de DHL site stond "succesfull delivered op mijn adres", terwijl ik niets heb ontvangen noch "niet thuis" bericht in mijn postbus (ik was wel thuis) resulteerde in een inderzoek van PUUR & FIT naar DHL, die zei (en dan Puur & Fit heef mij gebeld en verteld) dat hun site is niet in orde en mijn bestelling werd op een DHL punt hier in de buurt bezirgd, niet bij mij thuis. Ik kreeg van PUUR & FIT ook het adres voor ophalen.
Maar omdat ik inmideels ook DHL via de DHL chatbox had benaderd (ook een klacht ingediend) en ze vertelden mij hetzelfde op pick adres (ook via hun track & trace zag ik dat ze inmiddels het bezirg adres hebben veranderd, van die van mij, in die van dat DHL punt), normaal dat ik toen daar ging en de mensen zeiden dat mijn verzending werd weer opgehaald (door DHL!) vond ik dat zeer vervelend.
De DHL bezorger hoorde inmiddels over mijn klacht tegen hem (die niet eens langs kwam, laat staan bezorgen! Ook het niet thuis bericht was er niet) en uit wraak hij heeft mijn pakket heel ver weg naar een andere DHL punt gebracht ook als andere punten dichterbij waren (hij heeft ook op hun DHL site het ophaal adres veranderd naar de 2-de DHL ophaal punt), op een industrie terrein 's nachts, daar zonder straat verlichting, geen mensen om het adres te vrahen enz.., in de donker en regen daar ver weg fietsen en zoeken maar...