Goede omschrijving van het product. Keurig op de hoogte gehouden d.m.v. mails wanneer het in behandeling werd genomen en wanneer het geleverd zou worden. Ondanks de kerstdrukte supersnel geleverd!!

Goede producten!

Vertrouw bijna blindelings op de kwaliteit van deze producten

Rosa geeft snel antwoord op vragen via mail, verkoopt fijne producten en geeft fantastische service. Fijne winkel in de categorie 'eerlijk en puur'.

geweldige producten, aardige mensen met veel kennis en Meukvrij

Hier weet ik zeker dat ik geen kleine lettertjes tegenkom. Dus bestel haast blind wat ik nodig heb, geen meuk in de producten, geen slavenarbeid bij productie, en alles verpakt in eerlijke materialen. Heel fijn bedrijf. Topper. Dankjewel Rosa, Monique en alle anderen. Fijn, heel fijn.

Snel en correct!

Snel en correct!

Betrouwbaar

Geweldig, alle lof voor de service en communicatie!

Top service, snelle afhandeling

Betrokken medewerkers, er wordt goed meegedacht.

Perfect supplement

Koop mijn spullen bij puur en fit vanwege Monique van der vloed Eerlijk onderzoek eerlijke producten

Goede produkten en goede service en levering.

Bestellingen komen op tijd aan.

Ik bestel al enige tijd supplementen en dergelijke bij deze webshop. Ik ben zeer tevreden, altijd is er een persoonlijk berichtje bij de bestelling, wat me erg blij maakt.

Alles is prima; overzichtelijke website, vlotte bestelmogelijkheid, men houdt je op de hoogte qua levering en men meemt zelfs de tijd om een persoonlijke nota op je besteloverzicht te zetten die je vindt bij je bestelde producten ( vind ik persoonlijk heel leuk ).

Helemaal prima

Het kwam een dag te laat maar nog steeds heel snel. Goed product en precies wat ik verwachtte.

Top webwinkel

Goede producten en service. Ik kreeg zelfs handgeschreven boodschap op de pakbon. Hartstikke attent.

Supersnelle levering

Zelf in de kersttijd een supersnelle levering

Snel ontvangen, netjes verpakt

Mooie spulletjes, erg blij mee!

leuk persoonlijk welkomsberichtje bij de zending

ik dacht meteen - ik geef producten van Puur en fit cadeau

Topservice, ongelooflijk klantvriendelijk!

Ik had een opmerking over een product en heb onmiddellijk een positieve reactie gekregen. Het product waar ik niet tevreden over was heb ik meteen terugbetaald gekregen. Rosa van Puur en Fit is echt top!

Meukvrije producten, snelle levering en goede communicatie

Alle producten zijn "meukvrij“! Zonder na hoeven te denken kunnen bestellen. Heerlijk ;-) Snelle levering en vragen worden snel en adäquat afgehandeld via de mail.

mijn enige online organisch, biologische winkel

hele fijne winkel, met gepassioneerde mensen die ik volledig vertrouw. De producten die zij aanbieden zijn van tevoren aan zeer strenge selectie onderhevig geweest en dat is zo'n verademing in de wirwar van alle biologische charlatans. Ik ga hier nooit weg.

Vriendelijk en snel

Airfryer gekocht, was een van de goedkoopste, vriendelijke groet op de bon en ook nog eens twee leuke boeken erbij. Top, word je gewoon blij van.

Netjes volgende dag bezorgd, blij mee.

Ik heb een airfryer besteld, denkende dat deze wel na de Kerst bezorgd zou worden. Niets was minder waar: de volgende dag had ik 'm al! Helemaal blij mee, kan ik gezond bakken met Kerstmis.

Super snelle levering ondanks kerst en coronadrukte.

Super.

Helemaal top!

Heel erg fijn, ben al jaren lid van monique haar blog en nu kan ik heel makkelijk alle goede producten op 1 site bestellen en weet ik dat ze goed zijn getest! Het is ook een fijne site om op te winkelen! Enige wat jammer is, maar daar is niet zoveel aan te doen, dat er nog zoveel in plastic zit, maar dat kan meestal ook niet anders, wel fijn dat er wel zoveel mogelijk op het milieu gelet wordt.

Geweldige producten en vlotte bezorging

De producten zijn van de hoogste kwaliteit, de prijzen prima en de levering per fietskoerier vind ik geweldig! Elke bestelling is zorgvuldig ingepakt en voorzien van een extraatje waardoor je iedere keer een cadeautje uitpakt. Héél blij met Puur en. Fit!

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit