Snel besteld en geleverd in 1 dag.

Eergisteren bestelde ik een aantal producten en verwachte dat deze in de loop van de volgende week bezorgd zouden worden. Maar wat schetste mijn verbazing! het pakketje kwam gisteren al binnen. Top! wat een prestatie van Puur en fit en de perfecte samenwerking met logistiek en de bezorgers. Zeker een geweldige prestatie in deze bijzondere tijd.

Geweldig!

Fantastische natuurlijke, gezonde producten en een geweldige service!!!

Eens wens, meteen in vervulling!

Goed product, gemakkelijk te bestellen, prompt aan de deur geleverd, met een persoonlijke nota erbij :o) Dank!

Ik had een extra vraag over de levering en ik kreeg prompt antwoord.

Ik kocht de Hendi 10 lade voedseldroger. Hij is muisstil en handig in gebruik, heel blij mee.

Snelle en correcte levering van een prachtige droogoven aan een mooie prijs.

Snelle en correcte levering van een prachtige droogoven aan een mooie prijs.

Snelle levering. Bestelling correct.

Niets op aan te merken. Goeie service.

fantastisch

zo fijn , gewoon in Rotterdam dus kan er naar toe om mijn spullen af te halen !!!!! dus in 1 woord fantastisch.

Snelle levering, goede producten

In deze drukke tijd was mijn bestelling toch de volgende in huis

Goede en persoonlijke service

Fijne ervaring met persoonlijk advies. Cadeaus leuk ingepakt en een persoonlijk advies/info!!

Fantastisch!

Wat een super apparaat! Alles maalt die in een paar seconden. Heb er lang over nagedacht om het aan te schaffen, maar heb er geen seconde spijt van. Ik moet alleen wennen aan het geluid wat het creëert. Voor de rest een bijzonder, mooi en handig ding voor in de keuken.

Fijne producten, fijne service !

Fijne producten, fijne service !

Zeer goede service!

De bestelling wordt altijd snel geleverd. Bij vragen krijg je snel een reactie. En het is zo fijn om niet zelf uit te hoeven zoeken of een product gezond is of niet. Ik vertrouw volledig op Puur & Fit. En tot slot, vaak zijn er goede aanbiedingen met flinke korting!

Supergoed, Supersnel!

Mooie producten en snelle service.

Super snel

snelle en vriendelijke afhandeling.

Snelle levering, uitgebreid assortiment

geweldig

Heel erg blij met de Hendi voedseldroger! Hartelijk dank voor de snelle levering!

heel erg tevreden

Ik ben heel erg tevreden over puur en fit omdat ik weet dat het echt puur natuur is en geen chemische toevoegingen in de producten zit. Ook een hele duidelijke beschrijving op de website en het leukste is dat ik altijd een persoonlijk geschreven tekst op mijn bestelling heb en dat maakt het uitpakken zo leuk.

Snelle levering. Keurig verpakt.

Aanrader. Snelle levering en goede kwaliteit.b

Snelle reaktie, snelle levering

Ondanks het bericht dat het een paar dagen zou duren, kwam het pakket onverwacht snel

Super snel geleverd en top producten

vriendelijk en snel

vriendelijk en snel

Prima bedrijf, accuraat en klantvriendelijk

Denkt mee in oplossingen, betalingen ook per bank mogelijk!

Prima webshop met top producten

Alle producten uit de webshop zijn onderzocht en voldoen aan de Puur en Fit eisen. Goede info en mooie acties

Snelle en adequate levering van mijn bestelling

Deze webshop had precies wat ik zocht hoewel de rest van het assortiment mij niet aantrekt. Snelle levering met een persoonlijke touch in de vorm een handgeschreven bedankje van Rosa zelf was zeker leuk om te zien bij het open maken. Als ik weer iets nodig heb zal ik zeker terugkomen en als dit wel jouw producten zijn dan zit de levering zeker wel goed.

Betrouwbaar en goed!

Voor herhaling vatbaar!

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit