Bestelde producten waren op tijd en goed verpakt.

Goede ervaring met bestelling bij Puur en Fit

Kwalitatief goede producten en snel geleverd.

n dikke 10!

Wat een geweldig leuke eigenaresse! Ze weet giga veel van al haar producten en zit bomvol informatie. “Even” winkelen bij haar en je bent zo een uur verder. Als je bij haar wat koopt weet je dat het meuk-vrij is en dus verantwoord. Als je op dit moment wat gebruikt waarvan je twijfelt over de ingrediënten, (bv shampoo of voeding), kan je haar appen/mailen, en zij zoekt het uit voor je. Ik ben helemaaal om, keep going!!

Goed, snel en vriendelijk

top!

Prima webshop

Snelle verzending en mooie producten.

overzichtelijke site met duidelijke omschrijvingen bij de produkten

bij het maken van een keuze kon ik dmv de duidelijke omschrijving kiezen welk product voor mij goed is.

Snelle levering!!

Heerlijk product

Alles vlot verlopen

Alles vlot verlopen. De bestelling was goed ingepakt met een leuk briefje bij.

Goed assortiment, leuke kortingsacties en snelle levering

Altijd een handgeschreven bedankje voor de bestelling, heel attent! Ik ben heel tevreden!

Uitstekend, snelle levering.

Producten zijn met zorg ingepakt en snelle levering

Ze doen wat ze beloven, er is altijd een persoonlijk woordje en als er eens iet mis gaat, wordt het onmiddellijk geregeld en krijg je nog een extra’tje toe. Uitstekende produkten en een echte persoonlijke service. Je voelt je als klant gezien door het team.

Uitstekende dienstverlening

Voorlopig niets op aan te merken. Ga zo door.

snelle levering, goede prijs met de promo s

snelle levering, goede prijs met de promo s

Snelle levering blij met de produkten.

Snelle levering, leuke aanbiedingen en goede, bewuste productkeuzes.

Snel, redelijke prijs, goede producten dus zeer tevreden

Puur en Fit heeft leuke aanbiedingen van goede, eerlijke en natuurlijke producten. De levering is zeer snel, zelfs nu in Coronatijd

Top producten en levering

Een site vol mooie en eerlijke producten. Ondanks de drukte super snel geleverd.

Mooi product. Snelle levering.

Snel verzonden en ontvangen

Keurig verpakt en snel ontvangen!

Fijne online winkel met mooie eerlijke producten.

Goede eerlijke informatie

Veel geleerd over voeding. Ik was (ben) fan van meylie uildert maar miste meer informatie. Dit heb ik bij fit met voeding gekregen.

Supersnel en goed

Supersnel en goed

Prachtige producten en een bijzonder persoonlijke communicatie

Goed assortiment, goede kwaliteit. Met passie!

goed ingepakte, volledige levering

De produkten worden goed, volledig geleverd. Ik vind het alleen jammer dat ik geen bericht krijg als de bestelling verzonden is.

Prima producten, en bij ontvangst zat er een handgeschreven boodschap bij.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit