Geweldige producten

Bij deze winkel vind je geweldige natuurlijke producten in een goede kwaliteit prijs verhouding!

Wat mooi een welkome zin op de factuur

Mooie producten met een persoonlijke touch op de factuur. " Dank voor je bestelling, wat leuk je weer te zien" Dankjewel Buse voor je berichtje. Warm gevoel in deze december maand en ga van de producten genieten, Groetjes Daniële

Alles snel geregeld en snel in huis middels een fietskoerier. Top!!! En elke keer weer de persoonlijke note van Rosa.

Professioneel Persoonlijk Snel

Snel, goed verpakt en persoonlijk briefje erbij!!!

Top!!!

Mooie en eerlijke producten en dat de levering per fietskoerier komt vind ik bijzonder.

Snel en netjes

Mijn bestelling is zeer vlot verzonden. Erg netjes verpakt ook.

Nu nog ervaren of de pillen me bevallen

Goede producten. Reageren snel en adequaat op mails.

Fijn om te zien dat Puur en Fit gerund wordt door integere mensen die met hart en ziel werken aan het verbeteren van de gezondheid van Nederland. De gezondheid die zo’n boost kan gebruiken zoals we nu zien tijdens de COVID-19 tijd. Heel veel succes. Marijke Van Jouwgezondeleefstijl

Snel en netjes

Blij met puur & fit, mrt name de producten bevallen stuk voor stuk geweldig. Levering etc prima geregeld!

goed verpakt en snel verzonden

goed verpakt en snel verzonden

Super vriendelijk!

Ik vond Puur&Fit in mijn zoektocht naar natuurlijke supplementen, sindsdien al een paar keer een bestelling geplaatst en altijd tevreden. Het contact is altijd heel erg vriendelijk en de producten zijn altijd snel in huis.

Hele snelle service met een persoonlijke touch

Super blij met mijn aankopen en de snelle service, erg leuk!

Beetje teleurstellend.

De bestelling werd niet bezorgd,dus kon zelf de volgende dag pas ophalen. De crackers waren bijna allemaal stuk,erg jammer. De mascara en de verzorgingsprodukten bevallen me prima.

Super top!

Dankzij een artikel van Monique vd Vloed, waarin zij duidelijk haar onderzoeken verwoord van de producten waar ik juist belangstelling voor heb. Meuk vrij !. Gelukkig kon ik voor veel van mijn producten bij Puur & Fit slagen. De levering voor Heemskerk is correct, compact verpakt zonder overbodige materialen. Milieubewust goed bezig. Ben heel blij met jullie en Monique! Groetjes, Tedje.

Fijne ervaring en lieve persoonlijke text op de vacature

Super producten en service! Rosa ga zo door!

P&F heeft super veel bio producten tegen redelijke prijzen, zeker bij aanbiedingen. Ik heb nu verschillende keren bij P&F besteld en de producten zijn top en de bezorging is snel. Ook al een keer de bestelling opgehaald in Rotterdam, ook reuze handig. Daarnaast petje af voor Rosa, die snel reageert op vragen en met je meedenkt!

Keurig verzorgd

Super snel, ondanks de dure tijd in december. Leuke gezonde verrassing bij de bestelling. En zeer bijzonder een persoonlijke boodschap. Top bedrijf. Eerlijke producten en persoonlijke benadering, wat wil je nog meer.

Uitstekend!

Bestellen gaat heel gemakkelijk, snelle levering, producten goed verpakt!

Supergoede ervaringen met Puur en Fit

Zeer uitgebreid assortiment, superfijne klantenservice, snelle levering en aantrekkelijke prijzen. Aanrader!

Een ontzettende meukvrije webwinkel, enig in haar soort.

Dit is een webwinkel waar je geen nummer bent maar waar je gewaardeerd wordt en bij elke bestelling een feedback krijgt, zeer aan te bevelen.

Duidelijke site, snelle levering van mooie producten zonder zooi!

snel geleverd.

Werd op de hoogte gehouden hoever het proces was. Top dat het met de koeriersfiets werd gebracht. Nu ga ik het gebruiken en zien hoe het met mijn rimpels gaat.

Geweldig!

Geweldig, ze hebben alleen maar meukvrije producten van een zeer hoge kwaliteit waardoor je met een gerust hart kan shoppen. De service is ook uitstekend. Ik heb er nu meerdere keren besteld waarvan één keer een olie fles gebroken was door de fietskoerier (die zich bleef verontschuldigen). Puur & Fit een e-mail gestuurd en de volgende dag had ik een nieuwe fles met excuses daarbij via een handgeschreven briefje op de pakbon terwijl het niet eens hun schuld was. Ze behandelen je persoonlijker dan elke andere webshop die ik heb meegemaakt en altijd iets extra's zoals een theezakje of een kaarsje bij je order. En uiteraard heel belangrijk, producten zonder additieven en ook eerlijk voor mens, milieu en dier. Puur dus!

Prima webshop

Nog niet zo vaak iets besteld maar prima geregeld. Niets op aan te merken.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit