Zeer vriendelijke en persoonlijke top service

Zeer vriendelijke en persoonlijke top service

Heel tevreden

Mooie website met duidelijke beschrijving van de producten.Men kan ook altijd terecht voor bijkomende uitleg. Snelle levering. Proficiat aan Rosa en Monique

Snel, correct en waar voor je geld.

Biologische producten die een hele goede toevoeging zijn in je dagelijks leven.

Mooie producten en fijne service.

Goede overzichtelijke website, mooie producten en een persoonlijk woordje op de pakbon.

Gister besteld, vandaag in huis!

Mèt handgeschreven kaartje.

fijne zaak met prachtige producten

vriendelijk en altijd attent, snelle levering. Je kunt er altijd terecht voor een persoonlijk advies. De moeite waard een s naar de website te gaan.

Super snelle levering ondanks de Kerst drukte

Super snelle levering met altijd een handgeschreven persoonlijke boodschap!

Goed verpakt....en altijd een persoonlijk briefje met een attentie...net als de vorige keer....dank je Sophie :-)) De bezorging is vertraagd zoals te verwachten is in deze tijd. Geen probleem, want ik kon een nieuwe datum aangeven. Wel vind ik de bezorging tot 22.15u. wat aan de late kant. Voor mij is 21u. een grens. Prima bezorging met de fietskoerier. Zo doorgaan dus... goede feestdagen samen en tot een volgende keer met hartelijke groet..

Puur en goed middel.

Gwn goed.dit is volgens mij mijn eerste bestelling maar deze producten gebruik ik wat langer dus het werkt goed.ben tevreden

Heldere website, snelle bezorging

Een prettige ervaring!

snelle reactie toen er iets misging in de communicatie en daarna hele snelle levering en ook nog een mailtje achteraf om te kijken of alles klopte, super!

Enkel positieve reactie op verkoop, als levering als service na verkoop.

Duidelijke website met duidelijke beschrijving van producten in begrijpbare taal. Steeds vlotte betaling met duidelijke bevestigings e-mail. Levering steeds traceerbaar. Laatste keer had een fles douchegel gelekt en ik liet dit weten om dit in de toekomst eventueel te kunnen vermijden. Zonder ik erom gevraagd had kreeg ik helft van betaalde bedrag terug gestort. 's Anderendaags stond het al op de rekening. Bij zulke goede service gaat een mens graag terug winkelen. Ik geniet ook steeds zo van de handgeschreven boodschap op de bijgevoegde bestelbon, het maakt het voor mij echt persoonlijk. Ik voel me dan een deel van de Puur en Fit familie De promo's en acties zijn zo gevarieerd dat er geregeld voor iedereen een interessant artikel bijzit. Ook wordt er snel en duidelijk gereageerd op vragen via de Contactservice.

Goede producten, prijzen en service

Mijn pakket is snel aangekomen met de fietskourier. Alles prima en top service! Bedankt!

Zoals gewend goede service

Nu doordat ik iets niet goed gelezen had (mijn eigen schuld) was mijn verwachting anders toen ik het ontving, dit in combinatie met hoogzwanger zijn en de nodige dosis zwangerschapshormonen zorgde dat ik in huilen uitbarstte bij het openen van het pakketje (omdat ik wat anders had verwacht maar met te snel overheen lezen en bestellen hadden hun gewoon het correcte geleverd naar hetgeen ik aangeduid had, dus geen klacht naar hen toe want hun service is gewoonlijk correct en snel.)

gewoon goed.

Niets op aan te merken, alles loopt zoals verwacht.

Goede producten

Puur en fit verkoopt goede producten. Ze hebben een snelle levertijd en ook word alles in 1x zorgvuldig geleverd!

Goede service, snelle levering

Duidelijke produktomschrijving. Heel belangrijk en fijn

Snel, goed, behulpzaam

Door telefonisch contact zeer goed geholpen.

Puur&Fit is betrokken bij de klant

Snelle levering, betrokken voetnoot op de factuur, prima klantvriendelijkheid

Volle Tevredenheid

Wat fijn om mijn “eerlijke” omega 3 capsules (zonder vis) zo snel bezorgd te krijgen via een fiets koerier. Daar wordt ik blij van!

Top ondrrnemer

Goed contact, goede producten, opstaan voor de klant, service meer dan een 10+

Makkelijk besteld, vlot geleverd.

Met een persoonlijke noot op de factuur.;-)

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Prima service. En leuk, die persoonlijke noot (en het lichtje)!

Heb vertrouwen in de selectie van producten, omdat Monique deze aanbeveelt. De levering ging prima volgens plan. De persoonlijke 'touch' vind ik heel leuk.

Online winkelen met een persoonlijke touch!

Door de duidelijke, gedetailleerde beschrijving van de producten en ervaringsverhalen (via email) van Rosa en Monique bestel ik met vertrouwen bij Puur en Fit.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit