Hele fijne website

Eerlijke producten

Snelle levering. Een persoonlijke noot. Absoluut aan te bevelen

Blij met de kleine attentie bij de bestelling.

Hoewel de bezorging door verkeerde sortering langer duurde, ben ik blij met hetgeen ik heb besteld. In plaats van dinsdag kreeg ik het pakketje pas op vrijdag.

Duidelijk overzicht, eenvoudig bestellen

Super zacht ondergoed

Het ondergoed in bamboo is zeer zacht en comfortabel, alhoewel de slips iets groter uitvallen. Mijn man vindt de boxershorts geweldig .

Perfect in orde en snel geleverd

Zoals altijd klopt de bestelling helemaal en de levering was er de volgende dag! Gewoon goed.

Fantastisch product

Bakucioil en Squalaine werken echt zo goed samen tot een heel mooi product op je huid.

Netjes en optijd bezorgt

De producten waren zorgvuldig ingepakt. Na bestelling de volgende dag bezorgd, heel fijn! Wat ik wel jammer vond is dat de bestelling gewoon met een auto werd gebracht. Warme groet, Yvonne

Perfecte en uiterst vriendelijke service

Ik heb de bestelling in de winkel afgehaald en dat was reuze gezellig. Hier telt echt nog de mens. Een kleinschalige onderneming waar interessante producten worden verkocht die goed zijn voor mens en milieu.

Alles was prima geregeld!

Ik bestel regelmatig via deze webshop. Prima producten, scherpe prijzen. Bestellen, betalen en bezorgen, alles is goed geregeld.

fijne online winkel met mooie producten

Wederom mooie spullen besteld die snel werden geleverd.

mixed feelings

De levering van de aanbiedingen en verzending ervan waren prima en snel, ik was alleen niet onder de indruk van de produkten. Bij de bestelling Bone Broth - Botten Bouillon had ik een rijke geconcentreerde bouillon poeder verwacht maar het is een wit poeder en met heet water is het een witte vloeistof zonder geur. De Serum van Suits Matters Bakuchiol is een olie, ik had dat niet verwacht van een serum. Not for me dus.

Geweldige producten en goede service.

Mooie natuurlijke (kwaliteits) producten! Een zo laag mogelijke milieu impact. Snelle reactie en persoonlijke touch op de bon:) Helemaal super!

Zo geweldig: persoonlijke service EN kwaliteit producten

Hele fijne ervaring om te bestellen bij Puur en Fit. Altijd weer!

Fijn om zoveel mooie biologische producten te vinden in jullie webshop

ik ben al lang op zoek naar natuurlijke nagellak, maar nog nooit iets goeds gevonden.Hoop dat dit het helemaal is.

Bestelling Bakuchiol snel ontvangen. Zeer blij met de korting en de gratis verzendkosten. Dit kwam net op het gepaste ogenblik want mijn tweede flesje is bijna leeg. Bakuchiol is een uitstekend product dat werkelijk effect heeft op fijne rimpels. Een aanrader !!! Dank u.

Geweldig!!

Super snelle levering en hele fijne producten. Erg tevreden!

Geweldige webshop

Mooie, eerlijke producten en uitstekende service.

Zeer goede ervaring

Duidelijke website Mooie aanbiedingen Zo puur en milieu bewust mogelijk Duidelijke uitleg van producten Duidelijke factuur Zeer behulpzaam als het bestellen niet lukt Duidelijke factuur overzicht op de mail Goede aankondiging met de levering Dik tevreden !!!

goed product zo min mogelijk milieubelastend

biologisch, daar hou ik van. nu de fietskoerier nog in mijn dorp!

Ik ben een tevreden klant.

Ik ben zeer tevreden over de tot nu toe geleverde producten, de zorgvuldige wijze waarop alles verpakt is, de snelle bezorging en vind ook het bijgeleverde kaartje met een persoonlijke boodschap een leuk extraatje.

fantastisch

Prachtig product en goede pasvorm

Fijne producten, meukvrij en snel geleverd met een vriendelijke groet.

Top dus.

Prima.producten, redelijk geprijsd, snelle afhandeling en levering.

Erg fijn. Bestelling kwam zelfs eerder dan gedacht

Erg fijn geholpen.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit