overzichtelijke producten

Alles had ik al opgeschreven, maar zo was alles gauw gepakt. Passen ging ook goed en later nog gezellig een glas thee gedronken

Goede ervaring, snel thuis bezorgd.

Ik ben erg tevreden met de bestelling. Duidelijke site en acties, snelle levering. Erg vriendelijk ontvangst als nieuw lid. Leuke attentie bij de bestelling en persoonlijke tekst onder de factuur. Voelt goed.

Super, nette levering

Leuk met een persoonlijk berichtje en kadootje!

Super snelle ( duurzame ) levering

Na online bestelling de daarop volgende dag netjes afgeleverd. Het was mijn eerste bestelling bij Puur & Fit en ben erg tevreden met mijn producten en met persoonlijk geschreven welkomst tekst op factuur. ( En thee was heerlijk ). Bedankt!

Snelle levering, goede producten.

Snelle bezorging en een top product!

De bestelling is goed afgeleverd

Geen op en of aanmerkingen

Prima website, duidelijke uitleg over werking producten.

Duidelijke indeling van productgroepen en snelle doorschakeling naar volgende pagina's. Leuke acties voor diverse producten. Snel antwoord op mijn vraag en goede uitleg.

Redelijk

Na meerdere keren bij Puur en Fit te hebben besteld, was het deze keer iets minder fijn. De aangekondigde levering van de bestelli g werd ineens twee dagen later, en een pot met golden mooi poeder was opgegaan tijdens het vervoer en ik moest dus een gedeelte weggooien. Zonde.

Effectief, duidelijke klantenservice + vriendelijk

Super fijn service, snel, en mega vriendelijk om op je factuur nog een persoonlijke boodschap handgeschreven te krijgen! Kleine detail die maakt een grote verschil.

Ik had mijn bestelling snel en netjes verzorgd

Super tevreden spullen, prijs niet altijd in lijn, levering duurt soms wat lang.

Puur en fit kan ik iedereen aanraden! Hoge kwaliteit spullen die bijdrage aan een betere wereld en gezondheid.. Soms zijn de producten iet wat hoog geprijsd in vergelijking tot anderen. Over het algemeen snelle levering, maar ook al 2 x 5-7dgn gewacht op de levering.

gewoon goed

Netjes en snel geholpen!

Mooie keuze en snelle levering

Geen op- of aanmerkingen. Mooie keuze in het assortiment en de levering was snel. Helaas was de levering aan huis niet zo groen als werd verteld. Ipv per fietskoerier kwam er een busje.

Fijn bedrijf met veel kennis

Prettig bedrijf waar veel kennis aanwezig is over gezond leven. Je kunt gewoon vragen stellen hoe je je gezondheid kunt verbeteren.

Keurige snelle levering

Positief,met een persoonlijk bedankje

Geweldige service

Prettige website, supersnelle service en een persoonlijke benadering.

Uitgebreide productinformatie op de site en netjes en snel bezorgd.

Prima komt mede door Monique gezond en betrouwbaar

Eerlijke prijs en gezond

Top product & service

Blij met mijn eerste aankoop bij jullie. Uitleg van de producten en ervaringen van Monique zijn heel handig en fijn beschreven. Kom zeker terug!

Webshop die zich onderscheidt

Puur en Fit heeft een interessant assortiment, wat je voor een deel niet in andere webshops ziet.

Vlot en goed !

Alles perfect opgevolgd !

geweldig

vlotte levering en dan met een persoonlijk, handgeschreven kaartje erin. Alles geweldig verpakt. top

Supersnelle en correcte afhandeling van mijn orders.

Supersnelle en correcte afhandeling van mijn orders. Blij mee!

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit