Top bedrijf, goede producten, snelle service!

Top bedrijf met een persoonlijke touch, goede producten & de beste/lekkerste vanille eiwitpoeder Pro3 & hele snelle service! :)

Geweldige service

Fijne service, mooi assortiment, geeft mij tenminste het gevoel dat ik echt pure en veilige producten inkoop. Ik vind de kritische aanpak echt verfrissend en helemaal geweldig! Puur & Fit is voor mij mijn webwinkel!

overzichtelijk

goede info

Alles duurzaam en eerlijk met goede service!

Top spullen!

snel en enthousiast geholpen door Puur en Fit

Product rapidoverzonden “per fietspost”.

Super snellen levering van goede producten

Heb verschillende producten besteld van ondergoed tot suiker. Ondergoed van bamboe zit goed en lekker. Ga zeker vaker spullen bestellen bij jullie.

Levering liep vlekkeloos.

Zelfs de bezorging naar Spanje, verliep vlot en was er binnen een paar dagen. Bedankt, voor de persoonlijke noot.

Top webwinkel!

Veel artikelen die ik graag heb worden in deze webwinkel verkocht, en je krijgt er altijd een attent bedankje bij!

Tevreden

Mooie aanbiedingen en assortiment

Snelle, correcte levering. Fijne producten

Eerste bestelling gedaan. Snelle levering en persoonlijke, handgeschreven welkomst boodschap. Attent! Telt allemaal mee, naast dat de producten fantastisch zijn

Fijne service en producten.

Heb onlangs weer mascara gekocht en ben daar zeer tevreden over. Geen nare korreltjes meer in mijn ogen met irritatie tot gevolg. Wat ik super leuk vond was dat er op de pakbon een persoonlijk berichtje stond van Rosa. Met “veel plezier met je aankoop”. Echt heel leuk.

Fantastisch!!!

Puur en fit is een mooie website, Rosa en haar team proberen elke keer weer nieuwe producten te introduceren die ik graag wil bestellen. Tevens is deze snel bij je thuis!

excellent: uitstekende producten, goede service, toegnkelijke website, goede informatie over de prod

Ik bestel geregeld producten die Puur & Pit medewerker Monique van der Vloed in haar artikelen bespreekt. Zij geeft een uitgebreide informatie en test vaak zelf de producten. Dat maakt dat ik geinteresseerd raak en ook ga bestellen. En omdet de producten goede kwaliteit en goede prijs - kwaliteitverhouding hebben, plus dat ik als klant persoonlijk word benaderd 9 Bedankje bij de bestelling van eigenaresse Rosa0 Is Puur & Fit voor mij een blijvertje.

Alles ging prima en mijn legging past! Ik kan nog niks over de kwaliteit ervan zeggen.

Wat n fijne winkel van gedreven Enthousiaste mensen

Even langs Puur en fit was niet even! Rosa was druk met bestellingen uitpakken maar had tussendoor een enthousiast praatje over het bestaan van de winkel en vooral alle spullen die ze verkoopt Wat n feestje om alle artikelen die je bijna nergens zo bij elkaar ziet En uitleg! een Winkel om lekker zo even te neuzen Tot Zeker n volgende keer Rosa en Debuse en op de achtergrond Monique

Geweldige service en klantvriendelijk!

MCT olie besteld en betaald, deze ging in het weekend in de aanbieding. Kreeg het verschil automatisch teruggestort en bovenop dit ook nog geheel onverwacht een leuk presentje. Fijn bedrijf met mooie producten en eerlijk advies. Private labels bieden ook nog eens behoorlijk prijsvoordeel. Rosa, ga zo door!

Snelle levering en attente service

Snelle levering. Goede service en producten. Mis alleen omschrijving hoe of waarvoor te gebruiken bij sommige producten.

Geheel en al volgens verwachting

Alles ging vlot.

Uitstekende ervaring

Makkelijke website, kon snel bestellen en was snel geleverd. Fijn en webshop waar je producten kan kopen waarvan je weet dat ze zonder troep zijn.

Geweldige producten!

Makkelijk te bestellen via de webshop. De volgende dag al in huis. En nu genieten van de fijne producten.

Puur en Fit is Top

Blij met de producten die ik heb besteld en vandaag besteld, morgen in huis, hoe leuk is dat!

Uitstekende service!

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit