Goede klantenservice

Na mijn eerdere, slechte ervaring, is na overleg met de klantenservice het probleem naar tevredenheid opgelost. Ik ben zeer te spreken over de mij aangeboden oplossing. Wel denk ik dat pro-actieve communicatie naar de klant in geval van problemen nog kan verbeteren. Maar de manier waarop men mijn probleem heeft opgelost is uitstekend. Dat is voor mij aanleiding om deze review aan te passen tot positief.

Transparant

Super service

fijne duidelijke site. heerlijke spulletjes en snelle bezorging.

ik kan er blindelings op vertrouwen dat ik spullen zonder meuk koop. scheelt mij heel veel uitzoeken of iets goed is. Ben er onwijs blij mee. gelukkig hebben jullie nu ook een winkel waar je lekker rond kunt neuzen. ga aub zo door.

Goeie producten, goede communicatie

Prettige webwinkel, mooie aanbiedingen en goede producten.

Hulpvaardig, vriendelijk en goede service.

Goede producten en service. Snelle levering, ook naar het buitenland.

snelle levering en fijne producten

Puur en Fit levert niet alleen fijne producten, maar maakt het graag persoonlijk. Ze leveren snel per fietskoerier, doen er een persoonlijke notitie bij, reageren op opmerking bij een bestelling.

Snelle verzending,prima verzorgd

“Boven verwachting”

Mooie eerlijke producten en altijd persoonlijk antwoord en een geschreven woordje op de bestelbon in je pakket. Zo fijn is dat!

Prima producten, snelle levering, prettige communicatie!

Geweldige zaak!

Wat n mooie overzichtelijke gevarieerde winkel/zaak met heel vriendelijk en alle tijd nemende medewerkers. Kom zeker terug! Gr. Hans

Fijne site met goede producten

Tot nu toe altijd een juiste n snelle levering gehad. Wat ook leuk is dat ze een handgeschreven tekst en dit keer een zakje thee bij je bestelling voegen.

Besteld en de volgende dag in huis!

En dan zijn ook geweldige producten, ik ben groot fan!

Prima, niets op aan te merken

Vooral de levering per fietskoerier, geweldig!

Mooie producten

1e x besteld, alles ging goed en kreeg de producten snel. Heeel blij met m'n nieuwe drinkflacon 'schiedams blauw'.

Top service en goede producten!

Top producten en goede service! Mijn favoriete winkel met goede kwaliteit producten. Wat leuk dat de winkel ook open is, dichtbij vlaardingen, ik kom voortaan in de winkel. Ga zo door!

Snel, vriendelijk, perfect.

Snel, vriendelijk, perfect.

Leuk dat persoonlijke berichtje in het pakketje

Zou mooi zijn als de levertijd wat korter kan; op zich geen ramo maar in noodgevallen wel fijn

Top bedrijf top Rosa !!!

Bijzonder bedrijf goede spullen. Altijd leuk om hier wat te kopen want ze denken bijzonder veel aan onze leefomgeving

vlotte aflevering met de fietskoerier

Goed op de hoogte gehouden i.v.m de aflevering Leuk om de fietskoerier even gezien en gesproken te hebben. Gisteren zelfs 62 in Ede. Jammer dat ik ze niet ken.

bestellingen waren weer prima in orde

alles prima in orde

hun woorden zijn hun daden

De bestelling liep vlekkeloos ook al hadden ze het ontzettend druk ivm de her-opening

vriendelijk en super service

Al regelmatig bij Puur en Fit besteld omdat ze zulke fijne producten hebben en het gaat altijd goed. De laatste keer ontbraken er 2 artikelen, dat kan gebeuren want waar mensen werken worden soms wel eens fouten gemaakt. Even een berichtje gestuurd en perfect opgelost. Super service en top producten, wat wil je nog meer.

Snelle levering van mooie producten

Na bestelling word je goed op de hoogte gehouden van de status. Het is in no time binnen.

Super!!

levertijd van de producten zijn prima! Ik heb er alle vertrouwen in dat de producten die ze verkopen voldoen aan de maatstaven waarnaar je op zoek bent als je op deze website terecht komt. Persoonlijk geschreven noot op de bon!! Erg leuk en vooral klantvriendelijk. Top!!

Wat een service, ondanks de drukte met de opening van de winkel, toch te woord gestaan en voor een product wat je niet kan leveren de geweldige oplossing van gratis verzenden van mijn bestelling Dank je Rosa en team

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit