Goede produkten en verzending

Ik lees al jaren de artikelen van Monique van der Vloed, dat is de reden waarom ik bij deze online winkel ben gaan bestellen. De boody’s dragen heerlijk! Vriendelijke groet.

Alles vlot verlopen

Leveringskosten zijn vrij hoog, jammer!

enkele producten vallen tegen deo van leaves, ga ik niet meer bestellen. Communicatie verloopt prima, daar ben ik zeer tevreden over.

helemaal tevreden

snelle levering, prima kwaliteit

vertrouwen

Wanneer ik iets bij Puur en Fit bestel, heb ik er alle vertrouwen in dat ik een goed product koop. Dat klinkt simpel maar is mij heel wat waard. ik ben elke keer weer zeer tevreden met mijn aankoop bij Puur en Fit.

Snel geleverd en een persoonlijke noot en mooie producten

Mooie produkten waarvan je weet dat er niet mee gerommeld is. En dat voor een prima prijs en snel geleverd.!

Keurig en vaak op de hoogte van stand van zaken met pakketje

helemaal prima, ga zeker vaker bestellen

Fijne website

Ik heb hier al vaker spullen besteld. Fijne website met fijne en goede producten

Ben zeer tevreden!

Ben zeer tevreden!

Mooie producten, snelle levering (fietskoerier!)

Naar aanleiding van de blog van Monique heb ik wat producten besteld. Bevalt uitstekend!

In één woord fantastisch!

Een persoonlijk woordje in de mail of als kattebelletjes bij je bestelling vind ik erg leuk! Dat maakt Puur en Fit apart! Goeie en verantwoorde producten. Ik draag ze een warm hart toe!

Fijn assortiment!

Snelle levering!

Prima. Snelle levering en goede producten

100%

Fijn product en keurig verpakt

Mooi geregeld mij Knapperd één week later. Kreeg alleen verkeerde T&T code van fietskoerier, maar ook keurig verder afgehandeld.

Snelle levering, prima website, fijne producten

Goed dat jullie zo kritisch zijn en de zaken goed uitzoeken!

vlotte bestelling en levering en fijne producten.

Mooie, overzichtelijke site, ruime keuze en betrouwbare producten. De bestelling loopt vlot evenals de levering. Ik ben heel tevreden over Puur en Fit.

zit geen beschrijving bij de producten, dus hoe moeten we het gebruiken?

Doordat de producten prijzig zijn verwachten we ook dat er een beschrijving is toegevoegd hoe we de verzorgingsproducten het beste kunnen gebruiken. Hoop dat jullie ons dit als nog toesturen?

slechte service

De blender die ik heb besteld is gelukkig goed, want de service laat te wensen over. Ontving geen track&trace op de afgesproken tijd maar pas uren later nadat een email had gestuurd hierover. Had inmiddels het telefoonnummer gebeld dat op de website staat vermeld dit is buiten gebruik, dat geeft toch een bepaalde indruk. Ik dacht dinsdag dat ik mijn geld kwijt was. Tevens klopt de informatie rondom de levering die op de website staat niet. Dit heb ik aangegeven, er is geen excuses gemaakt hieromtrent, wat wel prettig was geweest. Ik heb 5 dagen geleden een klacht hierover ingediend, hierop is niet gereageerd. Wel 2x een email of ik mijn bevindingen hier wel melden, hoop dat er met mijn klacht nog iets wordt gedaan.

Mijn ervaring is super goed en klantvriendelijk

Ben super tevreden over Puur & Fit. producten zijn top. Veel leuke en mooie aanbiedingen. Krijg snel antwoord op je vragen. Puur & Fit is een top online winkel waar ik zeker nog wel eens een bestelling ga doen.

Eerlijk en goed

Al verschillende bestellingen gedaan bij Puur en Fit en altijd correct en op tijd geleverd. De producten voldoen aan de omschrijving en verwachting. Ze hebben een assortiment dat mij erg aanspreekt want ik ben graag bewust bezig. Natuurlijke producten, eerlijk en goed.

Geweldige aanbieding en prima service

Prima ervaring en een leuke persoonlijke noot in het pakje !

Doen wat ze boven. Super service.

Fijne service en mooie producten ❤️

Mooie producten en snelle levering en een persoonlijk bericht op de factuur. ;))

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit