Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
makkelijk
Verbeterpuntenlevertijd mag van mij sneller
Pluspunten
snelle en prima levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, kwaliteit producten, betrouwbaar.
Verbeterpuntende poeders niet leveren in een zak maar in een busje of is daardoor makkelijker af te sluiten en er uit te scheppen. vind het wel wat prijzig, iets goedkoper misschien?
Pluspunten
Betrouwbaar nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prijs van de MACA poeder is een beetje aan de hoge kant, maar kwaliteit is goed
Pluspunten
Optimale communicatie en zeer sterk (haast opdringerig) in marketing follow up
VerbeterpuntenTevredenheid en kwaliteit is na drie dagen nog niet te beantwoorden
Pluspunten
betrouwbaar bedrijf en goede kwaliteit
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ik gebruik sinds een aantal maanden CBD olie...had er een artikel over gelezen...en ben aan het googlen gegaan....ik kwam bij jullie bedrijf uit met een scherpe prijsverhouding door meerdere flesjes te gaan nemen...10 jaar terug kreeg ik cannabis druppels via de apotheek....maar werd vaak licht van in het hoofd...deze CBD olie is geweldig...ben reumatisch en kon de pijn niet meer harden..met de olie gaat het weer beterder...ben er rustiger van geworden, pijn is draaglijker...en slaap weer een aantal uren achtereen...
VerbeterpuntenSucces met jullie nieuwe website voor de CBD olie....hoop dat dit gaat lukken...zou fantastisch zijn voor heel veel mensen...
Pluspunten
Snelle afwerking bestelling
geen
Lange Haven 124
3111 CK Schiedam
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit