Netjes, op tijd bezorgd

Snelle levering, producten zijn goed!

Netjes geleverd. Fijne producten

Alles goed geregeld!

Service van puur en fit uitstekend maar de zonnebrand met hun aanbevelingen minder

Hoi, Als bedrijf vind ik jullie klantgericht en erg prettig. Heb laatst 2 zonnebrand artikelen verkocht vanwege jullie sterke aanbeveling. Maar de aanbeveling is rooskleuriger dan in werkelijkheid helaas. Suit matters en earth line zijn beter voor je huid. Maar het product blijft plakken op je huid en toch een lichte witte waas. Niet prettig om te gebruiken en volgens de review was dat nu verbeterd sinds vorig jaar. Nee deze producten zal ik niet weer kopen.

Vlot contact - uitstekende service

Heel fijn en vlot contact + prima dienstverlening. Ik blijf klant :-)

Puur en snel geleverd

Zoals hierboven. Ook de beschrijving van producten zijn duidelijk en eerlijk! Toppers

Rosa is er altijd voor je!

Ik was al een tijdje niet geweest en toen kwam ik Monique tegen op internet en zij verwees me naar Puur&Fit. En zoals altijd word je dan als een koning behandeld. Ben weer heel blij met de hulp van haar, ze schrijft meestal iets leuks waar je blij van wordt.

Zeer snelle levering

Zeer snel geleverd en wat ik het leukste vond was dat er een persoonlijk bericht stond op de pakbon. Ga zo door!

Hele fijne producten

Bij Puur en Fit hebben ze hele mooie producten zonder ‘toestanden’. Ik vind de uitleg en ervaringen van producten ook erg belangrijk. Puur en Fit is voor mij een vaste webwinkel, aanrader!

Duidelijke website met geweldige producten en ook nog eens een goede service.

Altijd goed!

Puur en Fit doet er iedere keer alles aan om de klant tevreden te houden en dat lukt prima!!!

Prima in orde!

De levering was wel vertraagd!

Persoonlijke benadering

Werd goed op de hoogte gehouden en nabestelling werd gelijk met de eerstebestelling geleverd, zoals gevraagd.

Mooie producten, goede uitleg en regelt de distributie perfect.

Snel geleverd en alles perfect in orde.

Altijd correct, altijd snel

en altijd keurig verpakt met een handgeschreven bedankje en een verrassing ❤️

Netjes verpakt met een persoonlijk bedankje en op de aangegeven dag geleverd.

Niets aan te merken op de service. Fijne webshop met eerlijke producten.

Goede betrouwbare webshop

Goede producten en netjes verpakt .

SUPER !!!!!

Zeer verzorgd.

Mooie producten

Prima webshop, snelle levering en mooie producten waar veel persoonlijke aandacht aan is besteed!

Snelle levering maar verkeerd product ontvangen

Ik had kokosolie met ghee besteld, maar ik kreeg versie met alleen kokosolie die goedkoper was. Nog geen tijd gehad om het te melden. Dus bij deze. Ik verwacht wel een goede oplossing!

Geweldige service en producten !

Ik koop al een aantal jaar bij Puur en Fit, en heb alleen maar goede ervaringen. Hele goede producten, snelle levering en goede en vriendelijke hulp bij vragen. Ik ben vaste klant geworden!

Goede kwaliteit

Spirulina is van goede kwaliteit, de levering was wat later dan voorzien.

Kwaliteit, visie, goede en persoonlijke service

Puur en fit staat achter al haar producten. Heeft veel kennis van haar producten, levert goede en persoonlijke service.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit