Ik vind de producten vrij prijzig.
Pluspunten
Zo tevreden met dit bedrijf. In alle opzichten.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
snelle en accurate levering
Pluspunten
De helft van de bestelling was er heel snel, op de nalevering heb ik even moeten wachten. Maar prima nazorg hoor.
Pluspunten
Goed product tegen goede prijs
VerbeterpuntenHet product stond op voorraad aangegeven maar heb er bijna 2 weken op moeten wachten.
Pluspunten
Snelle en adequate levering. Goed product.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Telefonisch goed te bereiken, vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenDe verzending verliep niet goed om onduidelijke redenen. De verzendkosten zijn erg hoor.
Zending is helaas bij PostNL niet traceerbaar geweest.
Pluspunten
Goed produkt,gemakkelijk te bestellen,zorgvuldig verpakt.Goede en snelle correspondentie
VerbeterpuntenLevertijd iets exacter vermelden
Langere levertijd is te verklaren aan het feit dat 5 mei een officiële feestdag is in Nederland, waardoor bij allerlei instanties geen werkverkeer mogelijk was. Daardoor ook geen verzending mogelijk.
Pluspunten
mooie website, niet te duur, duidelijk info
Verbeterpuntenik wilde mijn wachtwoord veranderen, lukte niet, mail gestuurd, antwoord gehad met een link, maar moet dan oud wachtwoord invullen en die pakt ie niet.
Pluspunten
Weinig over te zeggen ,alles goed bij een bestelling van een produkt ! Geen min punten te melden ..
VerbeterpuntenGeen verbeteringen nodig alles draait prima !!
Pluspunten
Levert prima producten, geen verzendkosten boven €50.
VerbeterpuntenUitbreiding assortiment met producten als groene klei bijvoorbeeld.
Lange Haven 124
3111 CK Schiedam
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit