levertijd van 7 dagen is langer dan de site aangaf (3-4 werkdagen)
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Door een logistieke fout bent u niet op de hoogte gebracht van de vertraging van uw levering. Dit is bij ons zeker niet de normale gang van zaken en wij zijn blij hier inmiddels contact met u over te hebben gehad.
Ik moest een week op dit product te wachten ipv 2-3 werkdagen.
jullie hebben een mooie website !
Pluspunten
Good comunication with the staff
Dear Kalina Georgieva, Thank you for your review. We're very sorry something went wrong when packing your order. We apologize for this. Unfortunately this product is no longer available in our shop. We will send you an e-mail in order to come to a solution. Kind regards, Puur&Fit
Pluspunten
Goed product en zeer snelle levering. Ik ben bijzonder tevreden.
Pluspunten
snel betrouwbaar en voldoende geinformeert
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
product is goed verpakt
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering. Perfecte service
geen
Pluspunten
Alles positief, ik had het pakje heel snel in huis. Het was allemaal goed geregeld.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
prima producten, snelle afhandeling!
Pluspunten
alles is goed gegaan
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goede stevige verpakking. Gemakkelijke afwerking van bestelling en levering.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Lange Haven 124
3111 CK Schiedam
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit