Snelle bezorging, mooi design, goede kwaliteit

Kwam via een blog over Compostella 4-in-1 Keukenfolie, op deze site terecht. Bestelling was zo geplaatst en ik heb deze in goede orde, de volgende dag ontvangen. Goede communicatie m.b.t. de status van de bestelling, dus tot nu toe ben ik zeer tevreden.

Geweldig bedrijf met een hele goede service

Na het plaatsen van mijn bestelling, ontdekte ik dat ik van een artikel de verkeerde kleur had besteld. Na telefonisch contact is de betreffende dame voor mij gaan proberen te regelen dat ik toch de juiste kleur zou krijgen. De bestelling werd al snel bezorgd en ik was heel blij dat de juiste kleur geleverd was. Helemaal top! Ik ben een zeer tevreden klant.

keurig op tijd!

jammer dat het geen brievenbuspakketje was!

Heerlijk apart geurtje , precies zoals het is omschreven bij het product .

Ik vond het ook heel leuk de persoonlijke handgeschreven note... “geniet er van” op de bon.

Ik had al weken lang last van een spier in de rug. En wel zo dat ik er 's avonds misselijk van werd. Na het 1 x gebruik van het product voor spieren (van toen) heb ik beduidend minder last. Dit geldt ook voor m'n handen (artrose) die ik vannacht ingesmeerd heb met spier- en gewrichtsbalsem (van toen).

betrouwbare en degelijke kwaliteit.

Ik ben door te surfen op internet jullie tegengekomen en heb me ingeschreven op de nieuwsbrieven die ik wel erg leuk en interessant vind. Ook de begeestering spreekt me aan.

Heerlijk shirt en snel geleverd

Ik vond dit shirt via Google en ben er erg blij mee. Het pakketje werd direct de volgende dag gebracht door fietskoeriers. Allemaal top!

Prima produkt en snel in huis

Wat kan ik zeggen. tevreden over het produkt en over de service!

uitstekende producten en service

zeer klantvriendelijk, zeer goede service. Ik ben ook heel erg tevreden van de 2 producten die ik bij jullie heb gekocht Lieve groet, Mia

Heel tevreden

Vlugge levering ,zeer tevreden van puur en fit

Top service!

Bestellingen zijn zoals geweten altijd correct, goed verpakt en snel. Bedankt Rosa!

Zeer snelle levering

Op het factuur een geschreven tekst, heel leuk

Snelle reactie van Puur en fit

Fietskoerier die het pakket zou afleveren, had het verkeerd gedaan. Zeer snelle en fijne reactie van Puur en Fit.

Fijne webwinkel met uitgebreid assortiment.

Bij Puur en Fit vind je heel veel topproducten voor een goede prijs. De service is prima. Pluspunt is de persoonlijke aanpak en dat er echt wordt nagedacht over het milieu.

Vriendelijk en correct

Vriendelijk en correct

Ik had er meer van verwacht.

Het is natuurlijk belangrijk om iets op je huid te smeren zonder hormoonverstorende stoffen, minerale oliën enz, als je in de zon bent. Daarom heb ik het ook gekocht. Het is ook fijn dat de witte waas snel uitgesmeerd wordt. Maar het voelt niet prettig op de huid. Zelfs na de 2/3 uur dat het werkzaam is voelt het nog steeds vettig en een beetje stroef.

Altijd tevreden!

Altijd goed!

Toppers en top producten

Service is echt top! Had iets besteld en betaald. Belde of er nog iets toegevoegd kon worden. Geen probleem voor Rosa! Zo’n fijne service! De producten die ik van jullie al heb mogen ontvangen zijn heel fijn. Dus gewoon blij met jullie!

vriendelijk en puur!

Aangename aankoopervaring. Mooie producten. Vriendelijke interactie.. bedankt!

Snelle verzending

Inmiddels drie keer een bestelling geplaatst en tevreden.

Superservice en superproducten! Alles super!

10 plus

Goede adviezen over de producten, snelle levering.

Snelle en correcte levering van kwaliteitsvolle producten

Heel tevreden. Dit wordt mijn nieuwe vaste webshop voor de bestelling van natuurlijke producten.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit