Pluspunten
Goed verpakt en snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede uitleg van diverse producteigenschappen.
Verbeterpuntenwas mij niet helemaal duidelijk wanneer ik de bestelling kon verwachten maar na melding via mail kreeg ik keurig antwoord.
De goji bessen kleven aan elkaar. Zie ik bij andere leveranciers niet.
Pluspunten
Goede service en snel
Mijn bestelling duurde m.i. veel te lang. Ik ging zelfs twijfelen aan het puur en eerlijk....maar, het kwam toch goed! Bij mijn bestelling zat een product niet in het pakket..op de pakbon stond niets over dat product (bijv. later of niet leverbaar oid). Moest ik mijn mail induiken om te ontdekken dat het product wel erkend werd als besteld en betaald door mij, maar niet meer leverbaar was. Het bedrag zou netjes teruggestort worden en tot mijn opluchting was men hier toch gewoon puur en eerlijk. Wel zo fijn.
Pluspunten
hele goeie duidelijke uitleg bij de producten op de website
Verbeterpuntenprijsniveau toch wat aanpassen, er is soms veel te veel verschil met andere sites qua prijs ( nadien pas gezien natuurlijk). bv. hennepolie.
Pluspunten
verpakking en snelheid bezorging
Verbeterpuntenmaatschepje bijleveren meer tips voor verwerking thuis bijleveren
Pluspunten
snelle levering, verder kan ik nog geen beoordeling geven want ik heb mijn bestelling op een adres in NL laten afleveren en heb het zelf nog niet gezien / uitgeprobeerd
Pluspunten
Ik heb mijn eerste bestelling gedaan en ben zeer tevreden. De snelle bezorging is mij helemaal goed bevallen en dat heb ik echter nog niet eerder meegemaakt bij een andere site.
Pluspunten
Overzichtelijke site
VerbeterpuntenBinnen 1-3 dagen leveren komen ze niet na.
Uw bestelling had inderdaad een iets langere levertijd dan verwacht door een product dat onverhoopt niet meer verkrijgbaar was. Ons beleid is om klanten hier altijd zo snel mogelijk van op de hoogte te brengen. Door een fout aan onze kant is dit in uw geval een aantal dagen te laat gebeurd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de vertraging.
Pluspunten
de beloofde snelle levering, mooie overzichtelijke website
Verbeterpuntenik vind het jammer dat er een klein gaatje in de (luchtdichte) verpakking zat. Ging er maar vanuit dat het er nog maar kort geleden in was gekomen want ik had het product gelijk nodig.
Ondanks onze zorgvuldige verpakking kan het onverhoopt voorkomen dat een verpakking beschadigd raakt. Wij hebben u inmiddels een nieuw zakje vanille poeder opgestuurd.
Pluspunten
Kwam afspraak na dat het dezelfde dag bezorgd werd na meer dan een week te hebben gewacht op een bestelling.
VerbeterpuntenE-mail wanneer levertijd langer duurt dan verwacht. Ik heb zelf moeten e-mailen.
Normaal gesproken informeren wij onze klanten altijd netjes bij een vertraagde levering. Door een fout is dit in uw geval niet gebeurd. Wij zijn blij dat het pakket alsnog goed bij u is aangekomen en bieden nogmaals onze excuses aan voor de opgelopen vertraging.
Lange Haven 124
3111 CK Schiedam
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit