Altijd snelle en correcte levering

Fijne meukvrije producten, correct en snel geleverd en altijd een attentie erbij

Netjes verpakt. Leuk presentje erbij.

Snelle levering en fijne producten. Keep up the good work!

Levertijd langer dan ze beloven

Mijn bestelling van (donderdag na 15.00uur besteld) bij hotel in België laten bezorgen, omdat ik daar vrijdagmiddag en het weekend zou zijn. Maandag daar geleverd toen ik alweer terug in Nederland was. Terwijl track en trace eerst aangaf dat de bestelling netjes in het weekend aan zou komen.

Heel positief ervaren.

Supersnelle verzending. Leuk dat er een persoonlijk berichtje bij zit. Geeft net dat beetje extra. Product zien er mooi uit, nu nog uittesten.

duurzaam en bewust

Alles wordt met aandacht voor duurzaamheid gedaan. De produkten, het verpakkingsmateriaal en betrokkenheid van personeel. Zo leuk als je bij iedere bestelling een persoonlijk geschreven berichtje krijgt en dan die heerlijke zakjes thee erbij! Geweldig :-)

Mooie produkten

Chi Happiness is een aanrader, glazen diffuser is mooi

Goede producten, uitstekende service en duurzaam vervoerd.

uitstekend

ik ben altijd tevreden over de producten

Uitstekend!

Dit is een onlinewinkel met ouderwetse aandacht voor de klant. En zelfs als er vragen zijn over een product ontvang je daar uitgebreid antwoord op. Een bedrijf wat met echte Rotterdamse mentaliteit werkt. Niet l.llen maar poetsen. Ik raad Puur en Fit absoluut aan. En wens ze veel succes met alweer de zoveelste uitbreiding. Zegt ook iets hè?

Betrouwbare producten en goede service

Mijn beeld van Puur en Fit is dat ik er op kan vertrouwen dat wat er wordt aangeboden van goede kwaliteit is en redelijk geprijsd. Ik ervaar een persoonlijke service en heb ervaren dat men er alles aan doet om de klanttevredenheid hoog te houden. Dankjulliewel. Emmy

top!

goede producten, snelle levering en leuke persoonlijke boodschap!

Geweldige producten waar ik ontzettend blij mee ben!

Geweldige producten waar ik ontzettend blij mee ben en heel gelukkig van word!

zeer tevreden ,betrouwbaar, vriendelijk en correct

Uitstekende service, mooie producten, goede prijs en heel behulpzaam.

Fijne spullen, goede prijzen en service

Aanrader!

zeer tevreden

Duidelijke website Ingrediënten lijst Gebruik Makkelijk bestellen, betalen en snelle groene levering

betrouwbaar, kwaliteit, efficiënt, zeer vriendelijk.

De kwaliteit van de producten is uitstekend en beantwoordt aan mijn verwachtingen. De online contacten zijn zeer aangenaam en de verzending is efficiënt.

Mooie producten

Keurig verpakt en snel geleverd

Snelle verzending, keurig verpakt met nog een persoonlijk berichtje op de bijgevoegde pakbon.

Helemaal goed

Goede producten, nette en snelle levering en een persoonlijk handgeschreven bedankje op de pakbon. Super leuk en attent. Ik blijf hier zeker bestellen.

uitstekende service

daar je altijd vragen kunt stellen ,voor je bvb een produkt aankoopt vind ik meer dan in orde ,is een extra mooie service

Product nog niet getest, maar goede service.

Mooi product, goede prijs en goede service. Moet product nog gebruiken, dus over het product zelf kan ik nog niks zeggen.

Iedere keer weer een feestje!

Nog geen enkele tegenvaller gehad. En kom je er niet uit , dan bel je en word je allervriendelijkst te woord gestaan. Dank jullie wel!

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit